Oğuzhan Kayar Transferi Sonrası Açıklamalarda Bulundu

hayırlı olsun iyi kayar.

türkçeyi güzel kullanıyor

"çalışcam" demiyor

"çalışacağım"

Çok heyecanlı çocuk, sanki söyleyeceklerini ezberleyip gelmiş gibi. İnşallah çok başarılı olursun.

"Teknik bir futbolcuyum. Sol ayağımı iyi kullanıyorum." Buna benzer sözleri en son Alpaslan Erdem'den duymuştum. :) İnşallah sonu onun gibi olmaz. O da sol kanadı şöyle deler geçerim, böyle hızlıyım şöyle ayağım var diyordu.

Aydınlıymış toprağım benim , bak şimdi daha çok sevdim ilerde daha az küfür yer :ka25::melek:

Cok fazla calismasi gerektiginin bilincindeyse belki basarili olup tutunabilir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

türkçeyi güzel kullanıyor

"çalışcam" demiyor

"çalışacağım"

Berat, 2005e dayanıyor üyeliğim, 3708 mesaj atmışım. Ama senin şu dönemde her konuda saçma sapan dersem ayıp olacak, gereksiz mesajların var. Post mu kasıyorsun canım benim? Git ders filan çalış. Gerçekten kötülüğün için yazmıyorum, milletin sana bakışı değişti emin ol. Bir abinin(senden yaşça büyük olduğum için diyorum) uyarısı olarak düşün. Haydi iyi forumlar..

Berat, 2005e dayanıyor üyeliğim, 3708 mesaj atmışım. Ama senin şu dönemde her konuda saçma sapan dersem ayıp olacak, gereksiz mesajların var. Post mu kasıyorsun canım benim? Git ders filan çalış. Gerçekten kötülüğün için yazmıyorum, milletin sana bakışı değişti emin ol. Bir abinin(senden yaşça büyük olduğum için diyorum) uyarısı olarak düşün. Haydi iyi forumlar..

derslerimi ihmal etmiyorum ki zaten.

stres atıyorum burda

Geri
Üst Alt