Okan Buruk: "3 maçtır rakiplerimizin gol beklentisi yok gibi bir şey. Bu da bizim ciddiyetimizi gösterir"

Motzmu diyor onu. Erden basgan bizi o hale düşürmez gibi geliyor
Ya delinin biri işte ismini hatırlamıyorum adam 2 haftadır pozisyon vermeden kazandığımız maçlardan sonra seneye Trabzon gibi oluruz yazıyor. Seneye Trabzon gibi olursak kına yakacak heralde. Haftaya kazanıp şampiyon olursakda aynı mesajı atacak mı acaba merak ediyorum.

Okan Buruk: "Fenerbahçe maçını kazanmak için oynayacağız. Şampiyonluk heyecanını yaşıyorum. 7 şampiyonluk, Süper Kupa, UEFA Kupası, 5 Türkiye Kupası... Çok fazla kupa sevinci yaşadım. Şimdi de teknik direktör olarak şampiyonluk yaşayarak Galatasaray tarihine geçmek istiyorum."

Okan Buruk: "Hedefim, Galatasaray tarihine şampiyonluk kazanmış bir hoca olarak geçmek. İnşallah önümüzdeki hafta Allah bunu nasip eder."

- Hangi sarı lacivertli takımı yenerek şampiyon olmak istersiniz?

Okan Buruk: "Ankaragücü maçını kazanıp şampiyon olmak amacımız. Sonraki derbi maçına da aynı tutkuyla çıkacağız. İlk maçta 3-0 mağlup ettiğimiz rakibimizi yine yenmek istiyoruz."

Okan Buruk: "Mauro Icardi, Galatasaray'da çok mutlu. Maça çıkana kadar hep heyecanlı. Galatasaray ile bağı çok yüksek. Çok iyi bir karakter, kısa zamanda bize bunu gösterdi. Bize geç katıldı ve geç oynamaya başladı. Ama güçlü karakter olduğunu size söylemiştim."

Okan Buruk: "Saha içerisinde liderlik de yapıyor, bu da çok değerli. Kendi pozisyonunda bile diğer oyunculara neler yapabileceklerini gösteriyor. Hiçbir antrenmanı kaçırmaz, iyi bir profesyonel."

Okan Buruk: "İnşallah önümüzdeki sene bizimle birlikte olur. 'Kiralık oyuncunun devamlılığı olmaz' denir ama durumun böyle olmadığını gördük. Rashica da öyle. Kiralık oyuncular da doğru karakterse, burayı net bir şekilde sahipleniyorlar."

Ya delinin biri işte ismini hatırlamıyorum adam 2 haftadır pozisyon vermeden kazandığımız maçlardan sonra seneye Trabzon gibi oluruz yazıyor. Seneye Trabzon gibi olursak kına yakacak heralde. Haftaya kazanıp şampiyon olursakda aynı mesajı atacak mı acaba merak ediyorum.
Atar

Geri
Üst Alt