Okan Buruk: "Barış Alper, sol bekte oynayabileceğini sinyalini verdi"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Okan Buruk:

"Barış Alper, sol bekte oynayabileceğini sinyalini verdi. Sahadaki çalışmalarımızla da bugüne hazırladık. Ziyech'in ufak bir ağrısı vardı, riske etmek istemedik. Zaha'nın da ufak bir ağrısı vardı, oyunun devamında kullanacağız."

"Galatasaray'ın genlerinde kazanmak var. Çok değerli bir oyuncu grubuna sahibiz. Her maçı kazanmak için oynuyoruz. Galatasaray'ın oynadığı dominant oyunu her zaman sahaya koymak istiyoruz."

"Yoğun bir süreçten geçiyoruz. Temmuz ayında başlayan süreç, zorluk derecesi yüksek maçlar oynadık. Ligde de iyi şekilde devam ediyoruz. Bu kadar zorlu süreçte ligdeki bu gidişatımız da beni sevindiriyor."

"Adana Demirspor'un hoca değişikliği var. Bu bazen olumlu, bazen olumsuz yansıyor. Rakibimizin ofansif bir kadro ile çıktığını görüyoruz. Doğruları yaptığımızda kazanmaya yakın olduğumuzu düşünüyorum ama iyi bir takıma karşı oynayacağız. Zor bir maç bizi bekliyor."

Ziyech kopenhagda bizimledir insallah hocam senin bu ufak agrilar pek dedigin gibi ufak olmuyor 2-3 mac gidiyorlar.

Vallahi hocam,kademe nedir bilmeyen ters ayaklı ferdi 4 senedir sol bek oynuyorsa barışta oynar herhalde

Baris bence pek top kapmayi bilmiyor, ceza sahamizda dengesiz fauller yapabilir, dikkat etmesi lazim.

Hocamı çok seviyorum ama bir maç tutan seyin her mac tutacağını düşünmesi yanlış malesef.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt