Okan Buruk: "Beşiktaş'ın hızlı geçişlerini durdurmak için Barış'ın gücünü ve hızını kullanacağız"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1730133217415.png

Okan Buruk: "Türkiye için yarın çok önemli bir gün. Cumhuriyeti ilan edeceğimiz gün. Hepimiz için değerli ve önemli olan 29 Ekim'i kutlayarak başlamak istiyorum.."

Okan Buruk: "İyiyim ani bir operasyon oldu benim için çok şükür iyi geçti. Dün takımla antremana çıkma fırsatım oldu. Bugün saha kenarında olacağım."

Okan Buruk: "Oyuncularımız ve taraftarımıza çok fazla inanıyorum. Amacımız kendi oyunumuzu oynamak rakibimizin artılarını eksilerini analiz ettik."

Okan Buruk: "Kafamızdaki tek düşünce burada kazanmak. Zor bir maç olacak."

Okan Buruk: "Mertens bizim için çok önemli bir oyuncu bugün ileride çift forvet olarak başlıyoruz. Bugün daha çok 4-4-2 ile döndük. Barış Alper'in geçen sezon sol bekte oynadığı çok iyi maçlar var. Bizim gibi takımlar beklerini hücumda da kullanır, biz de kullanacağız. Beşiktaş'ın hızlı geçişlerini durdurmak için Barış'ın gücünü ve hızını kullanacağız."

Berkan sol bek olsa barış veya sallai kenarda dursa daha iyi değil miydi yedek kulübesi de daha güçlü olurdu

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocaya güveniyoruz

burda atıp tutanlar hangi takımları calıstırdı merak etmekteyiz

Hocam gene olmayacak maçta olmayacak işler peşindesin.

Süper kupa rezaletinin bir telafisi olması gerekiyor hocam bunu biliyorsun. Ha ben fark fetişisti değilim. Yok 5 tane atalım yok 7 tane atalım falan gibi bir fetişizmim yok.

Amma ve lakin net bir oyun ve net bir skor bekliyorum hocam onu diyeyim. Bütün taraftarlar bekliyor. Bu konunun ciddiyetinin farkındasındır umarım.

Beşiktaş ın hızlı geçişi diye bir şey yok yav Gedson un hızlı geçişi diye bişey var. Onu tutmak için planı olduğunu varsayıyorum.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barış kırmızı kart görür bahsine yüklenin.

Sen ne diyon hoca ya, ne 442'si??

aman hocam bunu yaparken apokerim patlamasında.

slalom yapma demişsindir umuyorum.

Hocam maç şansı da yanımızda olsun inşallah

Geri
Üst Alt