- 16 Haziran 2010
- 190.933
- 133.712
- 6.478
Okan Buruk: “Önümüzdeki hafta bir puan bile bizi şampiyon yapacak. Elbette kazanmak için oynayacağız.”
Okan Buruk: "Bazen çok büyük sıkıntılar yaşadık. Bu yarışı hep önde götürdük. Bizim camiamızda 6 puan öndeyken bile umutsuzluk olabiliyordu. Fenerbahçe ile oynadığımız kupa maçında bu psikolojiyi kırdık. Taraftarımızla birlikte motivasyonu yakaladık."
Okan Buruk: "Galatasaray takımı, mayıs ayı geldiğinde çok daha motive olur. Taraftarlarımızla birlikte yine bu motivasyonu yakaladık ve şampiyonluk için küçük bir süre kaldı önümüzde. Önce bir kupa maçımız var tabii, sonra şampiyonluğu düşüneceğiz."
Okan Buruk: "Galatasaray'da oyuncu olarak büyük başarılar yakaladım, hoca olarak da istiyorum. Bu sene inşallah 3. şampiyonluk, seneye 4. şampiyonluğu istiyorum."
Okan Buruk: “Lucas’ın ciddi bir sorunu yok. Haftaya oynayabilecek durumda.”
Okan Buruk: "Mattia Ahmet ve Volkan Konak'ı maç öncesi andık. Trabzonsporlu gençlerin yakaladığı başarıdan dolayı da onları burada tekrar tebrik etmek istiyorum. Tüm annelerin de anneler gününü kutluyorum."
- Jose Mourinho, Süper Lig’in sonucu başlamadan önce belliydi dedi
Okan Buruk: "Rakibimize karşı çok rahat maçlar kazandık. Sahada net bir üstünlük kurduk. Genel olarak ligde de çok büyük bir üstünlük kurduk. Bu da puan durumuna açık bir şekilde yansıyor."