GSC Haber Okan Buruk: “Bu yarışı hep önde götürdük ama camiamızda 6 puan öndeyken bile umutsuzluk olabiliyordu“

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1746903370102.webp

Okan Buruk: “Önümüzdeki hafta bir puan bile bizi şampiyon yapacak. Elbette kazanmak için oynayacağız.”

Okan Buruk: "Bazen çok büyük sıkıntılar yaşadık. Bu yarışı hep önde götürdük. Bizim camiamızda 6 puan öndeyken bile umutsuzluk olabiliyordu. Fenerbahçe ile oynadığımız kupa maçında bu psikolojiyi kırdık. Taraftarımızla birlikte motivasyonu yakaladık."

Okan Buruk: "Galatasaray takımı, mayıs ayı geldiğinde çok daha motive olur. Taraftarlarımızla birlikte yine bu motivasyonu yakaladık ve şampiyonluk için küçük bir süre kaldı önümüzde. Önce bir kupa maçımız var tabii, sonra şampiyonluğu düşüneceğiz."

Okan Buruk: "Galatasaray'da oyuncu olarak büyük başarılar yakaladım, hoca olarak da istiyorum. Bu sene inşallah 3. şampiyonluk, seneye 4. şampiyonluğu istiyorum."

1746903893848.webp

Okan Buruk: “Lucas’ın ciddi bir sorunu yok. Haftaya oynayabilecek durumda.”

Okan Buruk: "Mattia Ahmet ve Volkan Konak'ı maç öncesi andık. Trabzonsporlu gençlerin yakaladığı başarıdan dolayı da onları burada tekrar tebrik etmek istiyorum. Tüm annelerin de anneler gününü kutluyorum."

- Jose Mourinho, Süper Lig’in sonucu başlamadan önce belliydi dedi

Okan Buruk: "Rakibimize karşı çok rahat maçlar kazandık. Sahada net bir üstünlük kurduk. Genel olarak ligde de çok büyük bir üstünlük kurduk. Bu da puan durumuna açık bir şekilde yansıyor."

Doğru. Bir kere lider olamamışız geri kalan her hafta lider olmuşuz. Çılgınca bir olay şu

Umutsuzluk demeyelim de, temkinlilik diyelim. Temkinli olmak iyidir. Diri tutar.

Fenerin sürekli hakemler tarafından ittirilmesinden dolayı. Takıldığın an biliyorsunki fenere maçı verecekler. Arada Kayserispor gibi son dk da atınca hakemlerin müdahale edecek zamanı kalmıyor.

3 lü orta saha Allahını seversen avrupada falan 3 lü orta sahaya devam. Cift forvet 3 lü stoper hattı falan bize uymuyor

Hocam muslera gittikten sonra avrupada zaferlerde gelecek

Önce kupa
Sonra 3. Şampiyonluk ve 5. Yıldız
Sonra da 4. Ve 5. alacaksın hocam.

İnanıyoruz.
Elinde Avrupa Kupası da istiyoruz

Okan Buruk: "Mattia Ahmet ve Volkan Konak'ı maç öncesi andık. Trabzonsporlu gençlerin yakaladığı başarıdan dolayı da onları burada tekrar tebrik etmek istiyorum. Tüm annelerin de anneler gününü kutluyorum."

Okan Buruk: “Lucas’ın ciddi bir sorunu yok. Haftaya oynayabilecek durumda.”

Bizim camiamızda 6 puan öndeyken bile umutsuzluk olabiliyordu.

osimhen'li bi takımla cl'den elenip üstüne el'de gelen geçene yenilip bi de üstüne cuesta frankovski gibi transferler yapıp AZ'den de 4 tane yersen umutsuzluk olur tabi hoca

olmaması anormal olurdu

neyse, geçti
dersini almış olduğunu umuyoruz

yazın düzgün transferler yap
önümüzdeki sezon da boynumuz bükük ayrılmayalım artık avrupa arenasından
ne dersin

Geri
Üst Alt