Okan Buruk: "Burada hiçbir bahanemiz yok"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
20241003_192929.jpg

Okan Buruk: "Güzel bir zemin var. Bizim için zemin çok önemli. Bu bizim için kendi oyunumuzu oynama anlamında çok önemli."

Okan Buruk: "Baskılı bir oyun, rakibi hazırlıksız yakaladığımız yerler bizim için önemli olacak. Rakibimizi önemsiyoruz. Oyuncularıma da bunu söyledim. Rakibimizi önemsememiz gerekiyor. Çok ciddi, konsantre başlarsak favoriyiz."

Okan Buruk: "Çok fazla maç oynayan oyuncularımızı, sakatlık riski olan oyuncularımızı değişikliklerde düşünüyoruz ama ana amacımız tabii ki kazanmak.

İyi oyunculara sahibiz. Oyuna giren oyuncularımız zaten başlayan kadar aynı konsantre olunca bu kalitede oyuncular. Son maçta bu konsantre eksikliğini hissettik ama kulübeden gelecek oyuncular da güçlü."

Okan Buruk: "Sıcak havada oynamaktansa soğum havada oynamak oyuncu için daha tercih edilen seçenek. Sıcak havalarda oyuncuların daha zorlandığını görüyoruz. Bir maç havası aslında. Burada atmosfer, zemin ve hava, burada hiçbir bahanemiz yok."

Elinde 280 milyon euro değerinde kadro varken zaten hiçbir şekilde bahane şansın yok.

hoca etkilenmiş
istifa yakın gibi duruyor

İsabetli şut çektirirseniz yazıklar olsun

dakika 70 mertens icin oyuncu degisikligi

Agzimi actiracak simdi 20 dk davinson ile toreira oynatsaydin bugun ne degisirdi

Rezil rusva kararlar aliyorsun
Umarim deger puan kaybina benim pek umidim yok bu tip fizikli kazma takimlar bizi hep madara ediyor

Rakibin forveti bu, senin elinde 3 tane skorer var.

Kaç 100 milyon euro lazım bu takımdan gol yememek için.

Resmen 2.lig takımıyla oynuyoruz ama skor hala... Neyse açılacağız inşallah

Hep söylüyorum bizim en büyük rakibimiz Okan Buruk maalesef

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya sezon daha yeni basladi 8-10 maç oldu. Yorgunluk diyorlar. Bu arkadaslar asgari ucret mi aliyor dostum? Bakacak kendine, hem mental hem de fiziksel olarak. Ligde sanki Premier Lig. Bu sakatlik riski safsatasini artik birak lutfen. Zannedersin, Avrupa Sampiyonasinda sanki sadece bizim oyuncular oynadi.

Geri
Üst Alt