- 16 Haziran 2010
- 191.124
- 133.993
- 6.478
Okan Buruk: "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı... Onu kutlayarak başlayacağım. Bu günü bizim için değerli kılan, Ulu Önder Atatürk'ü sevgi ve özlemle anıyorum."
Okan Buruk: "Belli dakikalar dışında çok az pozisyon verdik ama bir bölümde verdiğimiz pozisyonlar oldu. Pas trafiğimiz çok iyiydi. Rakibimiz baskı yapmaya çalıştı ama baskıları çok kolay şekilde kırıp kolay şekilde rakip kaleye gittik. Hedefimiz kupayı da kazanmak."
Okan Buruk: "Bizim için final oynamak ve kupayı kazanmak önemli. Süper Lig'in yanında Ziraat Türkiye Kupası'nı da kazanmak çok önemli. İki senedir bunu yapamamıştık ama bu sene yapıyoruz."
Okan Buruk: "Galatasaray camiasına, 'KONSANTRASYON' diyorum!"
Okan Buruk: "Yorumların çabuk değiştiği bir ülkede yaşıyoruz (Gülerek). Haklı oldukları da yerler var. Kötü olduğumuzda kötüyü söylemek, iyi olunca iyiyi söylemek gerekiyor. Ama bazen zor dönemler ve dönemeçler oluyor. Kadronun eksildiği dönemler. Sakatlarımızın da dönmesiyle tam kadroyuz şu anda."
Okan Buruk: "Bugün takım kaptanımız Abdülkerim'in önderliğinde önemli bir galibiyet aldık. Özellikle kaptanımızı ve oyuncularımızı kutluyorum."
Okan Buruk: "Bu yükselen performansımızla Avrupa kupalarında da yer alabilirdik, bundan dolayı üzüntülüyüm. Ziraat Türkiye Kupası'nda final oynamak ve Süper Lig'in son periyoduna 5 puan önde girmek de önemli."