GSC Haber Okan Buruk: "Direkt her şeyi hakeme bağlamamak gerekiyor"

Okan Buruk: "Kulübeden oyuncu getiremedik. Jakobs'un sakatlığı, kulübede de oyuncumuz yoktu."

Eee adama sormazlar mı o zaman Okan efendi

kardeşim millet sezon başında seni uyardı bak 3 kulvarda oynayacaksın kadron sayısal olarak eksik transfer yapmak lazım diye söylemediler mi

O zaman Tv'ye çıkıp kadro bana yeterli diyen kimdi

La koca kulüp bir tane sağ bek ile başladı sezona

Aklımızla alay mı geçiyorsunuz kardeşim siz

Adamların ısınan yedek oyuncuları senin yedek oyuncundan daha fazlaydı.
Şaka gibisin Okan bey

Dalga mı geçiyosun kardeşim sen

Lemina yı ilkayı zorla taraftar aldırdı, sana kalsa berkanla kaanla sezonu bitiricez.

Avrupa'yı geçtim ligde şampiyon olamazsın bu rotasyonla.

Gs yüzyılı diyoruz içine sıçıyosunuz.

Yunus,Berkan,Kaan,Lemina,Osimhen,Singo,Eren

7 tane eksik var. Hatta Jacobs u da sayarsak nitekim sahada her an sakatlanacak gibi durup en son dayanamayıp çıktı, bunların 6 tanesi 11 oyuncusu. Kaç tane daha transfer lazım bu maç için? Hani nicelik olarak eksik olan bir mevki vardır ki bu sol stoper biraz da kanat derim şu anda oradaki adam sakatlanmıştır anlarım.

Soru: "Kadro planlarında yanlışlar yapıldığına dair özeleştiri yapabiliyor musunuz şu an?"

Okan Buruk: "Hangi mevki ile ilgili söylüyorsunuz?"

Soru: "Özellikle orta saha…"

Okan Buruk: "İlkay'ı aldık oraya. Kaan ve Berkan'la birlikte 6 oyuncumuz vardı aslında o bölgede. Aynı bölgede oyuncuların sakatlanması bizim için zorlu durum. Hesaplayabileceğiniz bir şey değil."
adam hiçbir şekilde hatalıyım diyemiyor

Doğru düzgün kadro planlaması yapamıyoruz

Yedek kulübesinden destek alamıyoruz

Takıma 4 senedir set oyunu getiremiyoruz

Bazı isimler olmayınca üretemiyoru

Oyunu okuyamıyoruz

Yanlış değişiklikler yapıyoruz

Ee nasıl olacak bu işler

Kim düzeltecek bunları
Çok şey istiyorsun

Hala utanmadan çıkıp orta sahada Kaan ve Berkan vardı diyor planlama içerisinde. Kim Allah aşkına Berkan ve Kaan.

Berkan kaç tane maçta adama gibi top oynamış Galatasaray kariyerinde. Ki gitmek istiyormuş salın gitsin bakalım nereye kadar düşecek bir görelim. İtalya'ya gitti de ne oldu. Kaan desen aynısı. Bunlara güvenerek yola çıkarsan değil sana 170 milyonluk transfer, 500 milyonluk da yapsalar nafile.

Bu rezil kadro planlamasında kimin emeği varsa tebrik ederim kendisini.

Yıllardır futbol izlerim hayatımda gördüğüm en kötü hakem grubuydu tamamen tepkilere göre faul falan verdi. Ama son 3 yıldır gördüğüm de en kötü GS perfonmansı idi bu kadar ruhsuz hiç görmedim mesela ilkayın belki de kariyerin en kötü maçı olabilir. Sara için birşey demiyorum artık .

Hücumda daha kreatif olabilirdik bireysel olarak daha iyi olabilirdik, " laflarını anlamıyorum.

Sen bir planla çıkmamışsın ki, Allah'a emanet nerede beyaz formalı varsa tüm toplar oraya şişirildi. Neyin kreatifliği?

Kaos futbolunun dünyadaki en büyük temsilcilerinden biridir hocamız, onun futbol tarzı bu malesef, ya ona uygun futbolcular alınacak ya da hocaya sezon sonu güle güle diyeceğiz, başka şansımız yok artık.

Filmin sonu yaklaşıyor artik umarim guzel biter terimin 4yillik rekorunu kırmış olarak biter

Geri
Üst Alt