GSC Haber Okan Buruk: "İleride her yerde oynayabilen bir oyuncu bizim için şart oldu"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1736016529912.png

Okan Buruk:

"İzin sonrası oyuncuların adaptasyonu, ligde dönmek bazen zor oluyor. 'Güzel bir maç oldu mu?' derseniz ben kenardan izlerken zevk almadım. Rakibin uzun top ve geçiş oyunu var. Tam beklediğimiz gibi geçti. Üretmek konusunda zaman zaman acele işler yaptık. İkinci golde ne zaman ayağa oynayıp yerden oynadık, golü bulduk. Maçın zorlu geçeceğini, rakibin sürekli baskı yapacağını biliyorduk. Ligde oynadıkları oyunlar, bulundukları yer zaten gösteriyor. Bugün maç bir Championship maçı gibiydi. Top çok fazla uzun topla oynandı. Yere indiğinde daha fazla keyif aldım."

"Puan farkı 11'e çıktı ama şampiyonluk yarışı devam ediyor. Kadromuzu ona göre kurmamız gerekiyor."

"Transfer 13'ünde başlıyor. Çalışmalarımız o zamana kadar sürecek. Hem bizim alabileceğimiz hem de ayrılmak isteyen oyuncular var. Bizim elimizi zorlayan Avrupa listesi. Sallai’ye ek olarak 2 oyuncu daha alabiliyoruz. Toplam üç kişi ekleyebiliyorsunuz. Oraya üç kişi eklemek gerçekten zor. Hazırlanıyoruz, görüşmelerimizi yapıyoruz."

“Özellikle Icardi’nin sakatlığı sonrası ileride her yerde oynayabilen bir oyuncu bizim için şart oldu.”

"Bugün özelinde tribünden bazı oyuncularımıza tepki geldiğini gördüm. Biz pas takımıyız, baskı olduğunda pas hataları yapmaları normal. Hiç hata yapmasınlar ben de isterim ama hata yaptıklarında da onları desteklemeliyiz."

- İlkay Gündoğan iddiaları

Okan Buruk: "İlkay tabii ki her takımın isteyeceği özellikte bir oyuncu. İyi Galatasaraylı. O da her zaman söylüyor. Bir gün Galatasaray forması giymesi herkesi sevindirir. Ama şu anda City'de devam ediyor. Büyük ihtimalle de sezonu orada bitirecek."

Okan Buruk: "Icardi profiline yakın, daha hareketli, kanatlarda ve merkezde kullanabileceğimiz bir oyuncu bakıyoruz. Kadromdan çok memnunum ama Avrupa'daki başarı için genişliğe ihtiyacımız var."

Okan Buruk: "Berke Özer ve Ahmet Kutucu ile ilgili Eyüpspor ile herhangi bir görüşmemiz olmadı!"

Okan Buruk: "Muslera ile devam etmek isteriz. Her oyuncumuzla devam etmek isteriz. Çok da karakterli kaptanımız, kaptanlarımız ve oyuncu grubum var. Hepsiyle devam etmek isterim. Hep değiştirelim istiyor insanlar ama devamlılık önemli."

Izini biraz daha kisa tutsak belki bu sorun azalir

Önemli olan kazanmaktı. İzin takımı bozmuş korktuğum gibi ama kazandık devam abi üstüne koyarak. Her maçı kıra kıra yenemezsin sonuçta.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de izlerken zevk alamıyorum hocam. O yüzden icraat şart oluyor.

Bugün sasece net 2 pozisyon bulabildik golbeklentisisaraya alıştırdın bizi hocam geri getir

İzinle alakası yok hocam kendimizi kandırmaya gerek yok ,bütün iç saha maçlarında rahat izleyemiyoruz ve bu sene her maçta gol yiyoruz ,çözümün nedir !

zaten sıkışık fikstürde takımı erken çağırıp it gibi çalıştırıp patır patır sakatlık vererek ligden kopacağıma, kafası dingin oyuncularla az buçuk kalite koyup üzmeyecek skorlar almayı tercih ederim ben de SOKAN hocam gibi. yükleme dediğin sezon başı yapılır bu kadar yüksek kalite adamlarla, orda başarılı mıyız tartışılırr ama sene ortası yapılacak işler değil onlar. jose gene kendini chelsea'de gördüğü için onu yapıp 2 oyuncusunu daha perte çıkarmış işte. bi de oyuncu kalitesiyle ufak farkları yaratıp maçları seriden kazanınca tadından yenmiyor, eline sağlık hocam.

sadece şu kopmayan maçlarda fizikli takımlara karşı tandemi kalabalıklaştırma işini daha erken yapalım yeterli. nelsson girip kaan ortaya geçene kadar ki pilimizin bittiği 10 dakikayı gol yemeden geçmemiz bu akşamki şansımız oldu.

Geri
Üst Alt