- 18 Mayıs 2011
- 54.500
- 58.697
- 4.613
Sané’nin baskıya dayanıp dayanamayacağı hakkında
Okan Buruk: "Galatasaray’daki baskı çok büyük. Ben bunu hissediyorum, oyuncularım da hissediyor. Ama bu baskıyı pozitif bir güce dönüştürmek mümkün. Galatasaray olarak bu baskıyla başa çıkmayı iyi biliyoruz."
Sané ile ilgili planınız ne?
Okan Buruk: "Tüm kanat pozisyonlarında oynayabilir, aynı zamanda orta sahada da. Öncelik, bizim kanat pozisyonlarımızda oynaması. İhtiyaç duyulursa, orta sahada da oynamaya hazır."
Galatasaray’ın önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’ni kazanıp kazanamayacağı sorusuna:
Okan Buruk: "Şampiyonlar Ligi inanılmaz derecede zor bir turnuva. Ama biz en iyisini hedefliyoruz ve bu bakış açısıyla da iyi işler çıkaracağız."
Bir gün Almanya'da çalışmak ister misiniz?
Okan Buruk: "Alman futbolunu çok seviyorum. Ligi seviyorum, yapıyı seviyorum, birçok takımın net bir oyun felsefesine sahip olmasını seviyorum. Almanya'da çalışmayı çok isterim. Bu konuda hiç şüphe yok."
İlkay sorusuna:
Okan Buruk: "İlkay'ın City ile bir yıl daha sözleşmesi var. O sözleşmeyi orada tamamlayacağını düşünüyorum.
İlkay’ı çok seviyoruz ve onun da Galatasaray’ı çok sevdiğini biliyoruz.
Kaleci sorusuna:
Okan Buruk: “Kaleci listemiz oldukça uzun. Ter Stegen ve Ederson’un mevcut kulüpleriyle olan sözleşme durumları önemli rol oynuyor. Bunlar netleşmeden sonraki adımları konuşmak mümkün değil
(Sky Sport DE)