GSC Haber Okan Buruk: "Lemina girdikten sonra topu daha iyi kullandık, set oyununu iyi oynadık"

Ve sen Lemina'yı Avrupa kadrosuna yazmadın hocam

Burda acura sallamış gibi

KİMSE KİMSEYİ SAF SANMASIN!" -

Derbinin yabancı hakemle yönetilmesini ister misiniz?

Okan Buruk: "Ben teknik direktörüm. Başkan değilim, yönetici değilim. Ben sahaya bakıyorum. VAR'da da olsa orada da olsa uzaydan da gelse, kim olursa olsun ben saha içine odaklanacağım. Bunun kararını TFF ve kulüpler verecektir.

Hepimiz çok akıllıyız kimse kimseyi saf sanmasın! İnsanları etkilmeye çalışmayalım!"

4-3-3 oynat artik su takimi. Sara’nin ne denli etkili olabilecegini Lemina girince gorduk.Adam kendi bolgesine gecince basladi hemen sut atmaya tehlikeli yerlere girmeye. Eren-Franko beklerini kullan vazgec artik su 3’lu sevdandan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bin defa dedik, Lemina da oyunu çok rahat başlatır ve kurar. Gerekirse adamı geçip pas da verir. Sara bol bol ileride gezinmeli. Yaz transferi için de elimizde done olur

Avrupa listesine nasıl almazsın, akıl alır gibi değil şu iş.

Moan day tongue day wet day thirst day freak day sex day

Everyday is national orgasm day Hocam hala ne konuşuyorsun

Futbol çok basit onu zorlaştıran teknik adamlardır. Elinde lemina, sara gibi adamlar var sen onları kullanmıyorsun. Şu 2.yarıdaki diziliş bu takımın ana planıdır bundan sonra bunu yapmazsan o zaman başka şeyler var demektir.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz olmasak adamı almayacaktın ide şov yapıyorsun.Ne oynadığımız belli değil boş konuşuyorsun.

Lemina'yı 1-0'da oyuna alacaktım ama o anda rakibimizin golü oldu.

:crushed: :crushed: :crushed:

156. kez yaşattığı bir şey...

Dünyanın en geç oyuncu değiştiren takımıyız, bir oyuncunun oyuna girmesi 10 dk. sürüyor, resmen rezalet bir şey şu, kepazelik.

45 te yapmasaydı zaten düşünemiyorum ne laf yerdide...

ne bileyim 3 değişiklik ile başlardım

kaldı ki sonlarda 2 değişikliği çok erken kullandı bence - 90+3 ten sonra falanda olabilirdi iyice soğutmak için.
leminaya güvenemedi herhalde. bide geçtiğimiz yıllarda bu tarz baskılarla oynattığı adamlar sakatlandı okan ın hep. o yüzden min dk ile baslatmaya calısıyor bence. yoksa mevcut durumda orta sahayı lemina toreira sara yapmamak için gs a kumpas gerekir. mertens bitti malesef. orta saha dökülüyor. dün değişiklikten sonra aldık oyunun üstünlüğünü. sara toreira devam olasydı gene sıkıntı yasardık.

Geri
Üst Alt