Okan Buruk: ''Malatya maçı var, Galatasaray gelecek''

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
1523652566930.webp

Ligde bir maç daha kaybetmesi halinde düşme potasına yaklaşacaklarıyla ilgili soruyu yanıtlayan Buruk, "Ligde ne olacağı belli olmuyor. Su an 34 puandayız. Düşme hattının 6 puan üzerideyiz. Bu hafta maçlar ne olacak belli değil. Bizim ilk hedefimiz kupa maçı. Daha sonra Göztepe ile kendi sahamızda oynuyoruz. Bir maç kazanıp rahatlamak istiyoruz. Ardından Malatya maçı var, Galatasaray gelecek, Kayseri'ye gideceğiz. Kazanabileceğimiz çok maç var tabii dikkatli olmamız gerekiyor. Aslında Başakşehir maçını kazanarak bu işi bitirebilirdik. Gençlerbirliği maçını kazanmış olsaydık, şu anda daha iyi bir durumda olabilirdik. Tabii bu duruma getiren biziz ancak karamsar değiliz. Bizim için bütün oyuncular önemli ama Miguel Lopes mevkisinde çok önemli bir oyuncu. Onun olmadığı maçta çok sıkıntı yaşıyoruz. Diğer oyuncularımız da çok değerli onlar da dönünce daha iyi bir takım olacağız" ifadelerini kullandı.

sabah

bjkden bahsettiği yok.köpek herif

Ulan gelip bi güzel fark atalımda sonra yallah ptt 1. lige...
Gerçi bizim ruhsuzlar beceremez orası ayrı konu...

Allah Allah nolduki enson camiamıza davet ediliyordu forumda

Adam hakli. Su an süperlig de karabükten sonra evimde oynamak isteyecegim kulüp bizim milyonluk ESSEKLER. Kepaze herifler, en son kimi yendik biz deplasmanda? Kayseriydi sanirim ve baska da hatirlamiyorum (karabükü bay sayiyorum)

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Okan Buruk: Beşiktaş çok iyi bir takım

Alt yapıdan çıkan oyuncularımızda nedense karakter veremiyoruz,kimse evlat demesin evlat bence HAGİ-POPESCU-MANCİNİ gibiler

Okan Buruk sözleşmesi bitti intere bonservissiz gidip dönüşünde 8taşa geldi teknikdirektörlükte söylediği lafları biliyoruz

emre karaktesizi : bedava intere gitti dönüşü fenerbahçe ülkece sevmiyoruz

fatih akyel : para kazandırarak gitti dönüşü fenerbahçe

arda turan : ne mal olduğu ortada

emre çolak :östersund maçı sonrası attığı tweet i biliyoruz.

Alt yapıdan çıkan oyuncularımızda nedense karakter veremiyoruz,kimse evlat demesin evlat bence HAGİ-POPESCU-MANCİNİ gibiler

Okan Buruk sözleşmesi bitti intere bonservissiz gidip dönüşünde 8taşa geldi teknikdirektörlükte söylediği lafları biliyoruz

emre karaktesizi : bedava intere gitti dönüşü fenerbahçe ülkece sevmiyoruz

fatih akyel : para kazandırarak gitti dönüşü fenerbahçe

arda turan : ne mal olduğu ortada

emre çolak :östersund maçı sonrası attığı tweet i biliyoruz.

Sabri reis var tek boş konuşmayan

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

"Galatasaray Gelecek" !!!

Bu utancı bize yaşatanlara yazıklar olsun.

ligi geçtim kupada bile sıkıntı çıkaracaklarını düşünüyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt