Okan Buruk: "Nelsson milli takımdaydı, sadece dün antrenmana çıktı"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Okan Buruk: "Nelsson milli takımdaydı, sadece dün antrenmana çıktı. Abdülkerim daha erken dönmüştü. Ama Mete ile hafta içi çalışmalarımız oldu. Savunma yönünde bu şekilde çalıştık."

Okan Buruk: "Farklı bir stadyum atmosferi, ona adapte olmamız gerekiyor, iyi yanı gece maçı olması. Biraz rüzgar var, belki rüzgar oyunu etkileyebilir. Ama oyuncularımızı motivasyonu ve isteği iyi durumda."

Okan Buruk: "Yiğit Kurt kardeşimizi unutmadık bugün onun için oynayacağız..."

Yedim diyebilirsin hocam sorun etme haklısın zaten.

hocam bırak süper kupa maçından beri gıcığız zaten de geç kötü oynuyor

yav hoca mete yi tercih ettim de gec

sanki yeni trans olmus takimi tanımayan topcu nelson

belli ki shutlamaga calisiyosun herifi

Milli takimda da antrenman yapıyor hocam, sanki barcayla mac yapcaz, satacaksiniz işte.

E aynen hadi o öyle de hücumdaki en iyi adamını mal ettin bir orda bir burda oynamaktan 10 milyon kitlettirdigin beki neden oynatmiyorsun ? Kulüp malı deniz anasını satayım sanki, bana da harcayın bu kadar para ben de şampiyon yaparım bu takımı zaten.Ekstra ne yapıyorsun ? Kimi kazaniyorsun anca oyuncu yiyorsun sanki bedavaya alınıyor o adamlar

E aynen hadi o öyle de hücumdaki en iyi adamını mal ettin bir orda bir burda oynamaktan 10 milyon kitlettirdigin beki neden oynatmiyorsun ? Kulüp malı deniz anasını satayım sanki, bana da harcayın bu kadar para ben de şampiyon yaparım bu takımı zaten.Ekstra ne yapıyorsun ? Kimi kazaniyorsun anca oyuncu yiyorsun sanki bedavaya alınıyor o adamlar
Ancelotti için de geçerli aynısı

sahaya her attığımda zıçıyor diyecek hali yok. mecbur böyle diyecek

Geri
Üst Alt