Okan Buruk: "Oyuncularımın maç öncesi eğlenmeleri, gülmeleri öz güveni gösteriyor"

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
-UEFA Kupası final maçı seremonisindeki gülüşünüz.

Okan Buruk: "Öz güvenimizin en yüksek olduğu dönemdi o dönem. Oyuncularımın da maç öncesi eğlenmeleri, gülmeleri benim daha çok hoşuma gidiyor. Bu öz güveni gösteriyor."

- Kopenhag taraftarı tarafından rahatsız edileceksiniz buna bir hazırlığınız var mı?

Okan Buruk: "Asıl sizin hazırlığınız var mı? (Gülerek)"

Okan Buruk: "Daha önce buraya geldiğimde de karşılaşmıştım Başakşehir ile. Otelde havai fişekler atılmıştı. Polis de yoktu, önlem alınmamıştı. Umarım bu sefer önlem alınır."

Okan Buruk: "Takımı motive etmek için eskiden 90lı yıllarda bu tarz şeyler olurdu. Benim Kopenhag'a saygısızlığım olmadı. Yarın daha iyi bir Bayern Münih bekliyorum. Kopenhag ile ilgili zaten açıklamam olmadı benim."

- 23 yıl sonra Parken'e geldiğinizde neler hissettiniz?

Okan Buruk: "Stadyuma girdik, direkt buraya geldik, heyecanımız biraz azaldı (Gülerek). Avrupa'da tekrar kupa kazanma hayalimiz var, çok heyecanlıyım. Bizim için çok önemli bir maç."

Rakibi bilerek provoke ediyor. Aşırı motivasyon iyi değildir. ev sahibi için. Gaza gelirler umarım.

Sahada da konuşalım inşallah gollerimizle...

Geri
Üst Alt