Okan Buruk: "Sakatlık korkusundan dolayı rotasyon yaptık"

Fikstür şikayetinde bulunan hocamıza YB maçları için lig maçları ertelendi de ne oldu diye sormak isterim.

Hem 30 milyonluk gelirden olduk hem de Antep maçı girdi bu yoğun fikstür arasına.
Geçen paok maçı sonrası milli takıma giden oyuncuların dinlendirilmeli vs bir şeyler söyledi. artık milli aradan da rahatsız adam :D

S
Ehh Okan efendi ne oldu geçen hafta Fener maçından önce hakeme ateş püskürüyordun, sonra maçı kazanınca maçtan sonra hakemin verdiği skandal penaltı kararına sevgi pıtırcığı gibi yaklaşmıştın konuşmamıştın hiç. Şimdi puan kaybedince hakem konuşmak geldi aklına tabi.
O penaltiya ayağına dokunmuş birşey diyemeyiz diyordu. Ulan orda yangın yaşam bu penaltıyı vermezlerdi. Arkası dönük adamın yakın mesafe okadarda eli acik degil

Okan buruk kadar fikstür ve yorgunlukdan bahseden adam görmedim.Birde . hazır değil konusu varki rezalet.Çok ciddi hatalar yapıyor.Ve ısrarla devam ediyor.

Bu arada biz eleştirimizi yaparız.mağlubiyeti sadece hakemede bağlamak olmaz.

Ama arkadaş yeter yahu..ulan ilk penaltı pozisyonunda ne gördünfe hemen penaltı çaldın şerefsiz namussuz.Kendi sahamızda tüm taktir haklarını rakipten yana kullandı.Bana bir tane kadıköyde tüpraşda gösteremezsiniz böyle bir maç.Bu sadece bu maçta değil çok maçta oluyor.
Rezil demirbay eyvallahda ulan demirbaya faul yapılıyor vermiyorsun aynı pozşsyonun devamı aynı hareket zırt düdük çalıyorsun.
Ama taraftar taraftar değilki hiç tepki yok.Gitsinler kadıköy ve tüpraşa nasıl baskı kuruluyor görsünler.

Ulan adana,fener şu maç çalınan penaltılara bakıyorsun rezillik yahu..Bu kadar kısa sürede bu kadar alehine rezalet penaltılar verilen bir takım varmı..
Bu arada bu yeni hakemler en çok bizim sahadaki maçlara verilmeside doğru.Bu mhk denen şerefsiz oluşumunda yatacak yeri yok.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dünyadaki bir çok oyuncu ve TD fikstür ve yorgunluktan şikayetçi görmediysen demek ki pek futbol takip etmiyorsun. KDB, Rodri, Klopp vb. pek çoğunun maç yoğunluğu konusunda şikayetleri vardı. Daha geçen hafta Rodri sezonu kapadı.

Sallai acaba gerçekten mi sakatlandı yoksa 2 ortasına kızıp mi çıkardı.

S

O penaltiya ayağına dokunmuş birşey diyemeyiz diyordu. Ulan orda yangın yaşam bu penaltıyı vermezlerdi. Arkası dönük adamın yakın mesafe okadarda eli acik degil

Aynen öyle.

Orada bağırsaydın bu penaltıyı vermeyeceklerdi.

Maç kazanınca hakem konuşmamalarından nefret ediyorum.

E noldu bir penaltıyla iki puanını yediler.

Bu kadro hocasız bile bu ligi almalı. Avrupa'da finali zorlamalı.

Penaltı, yorgunluk diye hikaye anlatıyor hala.

Utanmazlar da buna şakşak çekiyor.

Sen o rotasyonu avrupa ligi maçında yapacaktın karşındaki takımın değeri 10 milyon euro bile değil. Ayrıca hani diyordun ya orta saha istiyorlar 12 kişi mi çıkacaz maçlara diye rotasyon oyuncularında ne kadar patlak gördün.

Rotasyon yaptın ne oldu 50 dakika Barış-Mertens 30 dakika Kaan oynattın yine. Tek Torreira-Davinson dinlendi

Ne güzel dünya ya ağır saçmala maç sonu cık hata benim de sonra milyon cukkala. Ben ikna oldum

Hocam.sara ya oyuncu değil de geç bu yeterli karizma olman için şu seviyeye kendini ispatla.ugrasma

Hocam hatalı değişiklikler sonucu maçın içine ettim de sen de rahatla taraftarda rahatlasın

takımda çok mühim 7 oyuncu saydım. davinson, jacobs, apo, sara, torreira, yunus, barış. bunlardan biri dinlenecekse diğeri oynamalı. biri hiç oyuna girmeyecekse diğeri 90'ı tamamlamalı. en alternatifisiz jacobs görünüyor ama berkan iyi kötü onu yedekler. diğer tarafta da kaan'ı dinlendirme imkanı olur hatta berkan'ı oynatınca hem savunmayı üçleme, hem de en azından geriden daha iyi oyun kurma becerisiyle.

dün aynı anda orta sahayı boş bıraktık maç güç bela berabere bitti 3-0'dan. barış-yunus-sallai'nin hiçbiri sahada olmasa heralde kaybedecek zaman da yaratabilirdik kendimize. rotasyon var rotasyon var, dün yapılan rotasyon değil cahil cesaretiydi resmen. 1 daha başımıza gelmemesini umarız.

Ne güzel dünya ya ağır saçmala maç sonu cık hata benim de sonra milyon cukkala. Ben ikna oldum
Yaptığı hata degilki göz göre göre verdi maçı. Lan golü 80 ve 90 artıda yedik. Sok tiorreira sanchezi maç gidiyor belli. Demirbayi sahada tuttu. Buna hata denmez başka birsey denirde neyse

Neler dendi. Okana rağmen. Harbi nerede o tırşik?

Saha da kötüydü meşhur çorbacı hocam, onu neden bahane etmedin yav? Darıldım. Saha hasta olmuş, oyunumuzu etkilemedi mi?

İkinci yarı 8 kere mevkiler değişti, öyle bir çorbaydı ki takım, içe içe doyamadık çorbana ama senin suçun yok.

Karakterin olsa 5-0'dan sonra insan içine çıkmazdın zaten. Başkanda da karakter olsa seni tutmazdı o skordan sonra. YB maçından sonra hele.

İzahatı olmayan şeyler bunlar. Kellen alınmalıydı.
İnsanların karakterine karar verme hakkını kimden alıyorsunuz yav hoca da oyuncu da siz misiniz mercisi

rotasyon yap kim diyor yapma.. yanlız sahaya çıkardığın on bir kasımpaşaya karşı ortasahayı da geçsin bir zahmet.. ikili mücadelerde sürekli ezilmesin.. kimsenin mi oynadığı oyundan pozisyonundan ne yapması gerektiğinden haberi olmaz..

Rotasyon dediğin arada bir 1-2 topçuyu sırayla dinlendirmektir. Hazırlık maçı gibi takımın yarısını değiştirmek rotasyon değil saçmalıktır

Rotasyonu hecelerine böl desek bocalarsın. Kendi oturduğu dalı kesen Nasrettin hoca gibisin.

Tapatalk kullanılarak gönderildi #since1905

5-0 olur rotasyon yaparsında 3-0 her zaman tehlikeli skor ilk yarı 3-1 olmuşken özellikle aklın gidiyor bazen beceremiyorsan yanına iyi bir yardımcı getir

Geri
Üst Alt