GSC Haber Okan Buruk: "Şampiyon olmak için çalışıyoruz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1744400458283.webp

Okan Buruk: "Mayıs ayı yaklaşıyor. Bu anlamda Galatasaray seyircisinin heyecanını gördük. Biz de aynı heyecanı yaşıyoruz. Aynı konsantrasyon ve istekteyiz. Şampiyon olmak için çalışıyoruz."

Okan Buruk: "Ocak, şubat ayları bizim için kâbus gibiydi. Sakatlıklar, kadro eksiklikleri, cezalılar... Bu dönem ise çok değerli. Oyuncularımızın tam kadro olması her anlamda çok önemli."

Okan Buruk: "Okan Buruk: "Eren ve Sallai çok iyiydi hatta hakem, top kazandıkları için ikisine de sarı kart gösterdi (gülerek). İki takım arasındaki faul standardını değerlendirmek gerek. Eren bu yüzden baskı altında bir maç oynamak zorunda kaldı. Hakem kendini sorgulamalı!"

---------------------------------------

1744401987733.webp

Okan Buruk: “Fenerbahçe maçında yediğimiz goldeki ofsayt çizgisine inanmıyordum. Bugün yediğimiz goldekini görmedim!”

- VAR pozisyonları bu akşam çok çabuk karar verildi

Okan Buruk: "Evet hem ofsayt hem de bizim penaltı beklediğimiz pozisyon vardı Torreira'nın pozisyonu, o da çok çabuk geçti. Hakem konuları artık kırmızı çizgimiz, bu konular hakkında pek konuşamıyoruz biliyorsunuz hemen sevkler başlıyor (Gülerek). Önemli bir marka değerimiz var. Düşürdüğümüz zaman da bir sevk oluyor. Onlara çok girmeyelim."

hakemi konuş bravo

İzahı olmayanın mizahı olur. Bravo hocam.

Okan Buruk: "Çok üstün oynadık. Maçın tamamında güvenli oynadık. Belki biraz daha fazla üretebilirdik. Çok önemli ve değerli bir galibiyet. Ligin sonu yaklaşıyor. Mayıs yaklaşıyor. Galatasaray'ın heyecanını buraya geldikten sonra çok net şekilde gördük. Taraftarımızla birlikte aynı heyecanı yaşıyoruz. Aynı konsantrasyon ve aynı istekteyiz. Şampiyon olmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz." (beIN Sports)

Okan Buruk: "Hakem konuları artık kırmızı çizgimiz, konuşunca sevk ediliyoruz. Önemli bir marka değerimiz var. Düşürdüğümüz zaman da bir sevk oluyor. Onlara çok girmeyelim."

Okan Buruk: “Fenerbahçe maçında yediğimiz goldeki ofsayt çizgisine inanmıyordum. Bugün yediğimiz goldekini görmedim!”

Hakemi senin değilde sidik yarışı yapanların konuşması lazım. Ama hak getire...

Geri
Üst Alt