Nedim Sertel
Aslan Üye
- 12 Aralık 2023
- 7.569
- 5.142
- 1.043
Ben, adamın hal ve tavırlarından rahatsız olanlar fenerliler diye biliyorum.
Bizim yönetimi takmıyordur İcardi
Haklı
Biz de takmıyoruz
Erden gittikten sonra ne bekliyordunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben, adamın hal ve tavırlarından rahatsız olanlar fenerliler diye biliyorum.
ET sonrası Icardi yönetime biraz tepki koydu bence zaten, sonrasında Dursun’un telefonlarını açmaması falan da mevzu çıkarmış olabilir.
Bu yönetim şamp olamaz, Okan’ı gönderir üstüne Icardi’yi gönderir, kendileri gitmez.
peki alanyaya da puan kaybetsek hatta sonraki maçı bile kaybetsek, fb ile puan puana gelsek bile sezon sonuna kadar beklenecek mi?yönetim kurulu ile oldukça içli dışlı bir avukat hanımla görüştük.
gs, divan kurulu vs. hepsine çok hakim.
icardi ve okan ın üzeri çizilmiş.
td konusunda ikiye bölünme varmış. arda ismi öne çıkarken, diğer taraf yabancı td istiyormuş.
inanıp inanmamak ayrı konu ama %100 güvenmesem yazmam buraya. ama sezon sonu planlar değişir mi bilemem. şu anlık düşünce bu yöndeymiş.
beklenilecek.peki alanyaya da puan kaybetsek hatta sonraki maçı bile kaybetsek, fb ile puan puana gelsek bile sezon sonuna kadar beklenecek mi?
Nereye gidiyor müsavatİlk sezondaki Karagümrük maçı gibi final maçı oynayacak. Sinyor Buruk bu maçı da alamazsa gider artık.
Bunun sebebi GSYİADın kendini aklama çabası. Biz istenilen adamları aldık, o kadar para harcadık hoca yapamadı diyecekler.yönetim kurulu ile oldukça içli dışlı bir avukat hanımla görüştük.
gs, divan kurulu vs. hepsine çok hakim.
icardi ve okan ın üzeri çizilmiş.
td konusunda ikiye bölünme varmış. arda ismi öne çıkarken, diğer taraf yabancı td istiyormuş.
inanıp inanmamak ayrı konu ama %100 güvenmesem yazmam buraya. ama sezon sonu planlar değişir mi bilemem. şu anlık düşünce bu yöndeymiş.
Okan giderse Samet, İcardi giderse de Uğur kına yakar artık. Gs da uzay çağına geçer herhalde bu ikisi gidince.ET sonrası Icardi yönetime biraz tepki koydu bence zaten, sonrasında Dursun’un telefonlarını açmaması falan da mevzu çıkarmış olabilir.
Bu yönetim şamp olamaz, Okan’ı gönderir üstüne Icardi’yi gönderir, kendileri gitmez.
Üçünün de ayrı ayrı hataları var, kimse masum değil.Okan giderse Samet, İcardi giderse de Uğur kına yakar artık. Gs da uzay çağına geçer herhalde bu ikisi gidince.
Ben de bu yönetimin alacağı vasat adamların ligi 8. bitirmesini takip dahi etmem.
Herkes bir kişiye takmış, haftalık sonuçlara göre buraya "ben demiştim" yazmaya geliyor. Kimse esas sorunu görmüyor bile. Delireceğim ya. :d