Okan Buruk | Teknik Direktör

ET sonrası Icardi yönetime biraz tepki koydu bence zaten, sonrasında Dursun’un telefonlarını açmaması falan da mevzu çıkarmış olabilir.

Bu yönetim şamp olamaz, Okan’ı gönderir üstüne Icardi’yi gönderir, kendileri gitmez.

ET sonrası Icardi yönetime biraz tepki koydu bence zaten, sonrasında Dursun’un telefonlarını açmaması falan da mevzu çıkarmış olabilir.

Bu yönetim şamp olamaz, Okan’ı gönderir üstüne Icardi’yi gönderir, kendileri gitmez.

Icardi aşırı duygusal bir tip. Kerem ıslıklanınca Kerem’i koruduğunu göstermek için taraftara da biraz tepki göstermişti.

Sevdiği insanları her şeyin önüne koyan bir adam. Dünya tarihinde kolay kolay örneği yoktur kulüp yöneticisine laf etti diye diğer takımın başkanını diline dolayan bir oyuncu.

300lük kadro ile Çaykur'u nasıl zemine gömdüğünü unuttunuz tabi..Olumlu dokunduğu tek bir futbolcu yok. Taktik anlamda eski sezonların fersah fersah gerisinde. Derbilere falan farklı hazırlıyordu takımı eskiden bu sene bunu da kaybetti. Vizyonsuz transferleri cabası. Bu sene şampiyon olsa bile uğurlanması lazım.. Hiç öyle yerine kim gelecek? Ilk tökezlemede taraftar yerine geleni linç eder falan demeyin. Sistemli, atletik futbolu oturtan zaten bu ligin tozunu attırır.
1 yıldız oyuncu fetişi
2 yeni Terim bulma fetişi bizi bu hale getiriyor.
Mevcut kadronun yarı parasıyla Türkiye liginde gürül gürül futbol oynatacak bir sürü hoca bulunur. Terim'in 4 sene üst üstesi + Eufa sı ilizyon yaratıyor bizde hep aynı başarıyı arıyor taraftar.. Terim bunu futbolu her sezon geliştirerek üzerine koyarak yaptı 2. Sezondan sonra tepetaklak giderek, beğenmediği her topçunun yerine ara sezonda yenisini alarak değil. 3. 4. Şampiyonluklarda takım alev almıştı neredeyse şimdi oynanan futbola bak.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yönetim kurulu ile oldukça içli dışlı bir avukat hanımla görüştük.

gs, divan kurulu vs. hepsine çok hakim.

icardi ve okan ın üzeri çizilmiş.

td konusunda ikiye bölünme varmış. arda ismi öne çıkarken, diğer taraf yabancı td istiyormuş.

inanıp inanmamak ayrı konu ama %100 güvenmesem yazmam buraya. ama sezon sonu planlar değişir mi bilemem. şu anlık düşünce bu yöndeymiş.
peki alanyaya da puan kaybetsek hatta sonraki maçı bile kaybetsek, fb ile puan puana gelsek bile sezon sonuna kadar beklenecek mi?

İlk sezondaki Karagümrük maçı gibi final maçı oynayacak. Sinyor Buruk bu maçı da alamazsa gider artık.

yönetim kurulu ile oldukça içli dışlı bir avukat hanımla görüştük.

gs, divan kurulu vs. hepsine çok hakim.

icardi ve okan ın üzeri çizilmiş.

td konusunda ikiye bölünme varmış. arda ismi öne çıkarken, diğer taraf yabancı td istiyormuş.

inanıp inanmamak ayrı konu ama %100 güvenmesem yazmam buraya. ama sezon sonu planlar değişir mi bilemem. şu anlık düşünce bu yöndeymiş.
Bunun sebebi GSYİADın kendini aklama çabası. Biz istenilen adamları aldık, o kadar para harcadık hoca yapamadı diyecekler.

Şu an yapmama sebepleri de olur da isifa sonrası şampiyonluk giderse hata direkt kendilerinde olur ama hocayı tutup giderse onun yüzünden olur.

Bu planın arkasındaki isim MÖ

Yüzbinlerce klavye ve telefon ekranı yağlandı bugün puan kaybı durumunda muhtemelen tarihin en büyük lincini yer. Taraftarın artık cemalini görmeye tahammülü kalmadı çünkü

Okan giderse Samet, İcardi giderse de Uğur kına yakar artık. Gs da uzay çağına geçer herhalde bu ikisi gidince.

Ben de bu yönetimin alacağı vasat adamların ligi 8. bitirmesini takip dahi etmem.

Herkes bir kişiye takmış, haftalık sonuçlara göre buraya "ben demiştim" yazmaya geliyor. Kimse esas sorunu görmüyor bile. Delireceğim ya. :d

hoca değişikliğini mevcut yönetimin yapması denek 3 yılın daha heba olması demek

galatasarayın acilen fatih terimi başkanlığa taşıması gerekiyor

yanına da erden timur gibi 1-2güçlü isimle beraber

yoksa bizi kötü günler bekliyor

Okan giderse Samet, İcardi giderse de Uğur kına yakar artık. Gs da uzay çağına geçer herhalde bu ikisi gidince.

Ben de bu yönetimin alacağı vasat adamların ligi 8. bitirmesini takip dahi etmem.

Herkes bir kişiye takmış, haftalık sonuçlara göre buraya "ben demiştim" yazmaya geliyor. Kimse esas sorunu görmüyor bile. Delireceğim ya. :d
Üçünün de ayrı ayrı hataları var, kimse masum değil.

Yönetim bunlar arasındaki en suçlusu ama bu yönetimi her fırsatta ben savunmadım hoca savundu, mesela bunu yapmasaydı gözümde farklı bir yeri olurdu.

Şimdi ETnin olmamasının acısını çekiyor ama taraftar tepkiliyken hergün yönetimi övüyordu.

Geri
Üst Alt