Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet insanlar farklı farklı karakterlerde olabiliyor malesef. Sen böyle bir durumda arkadaşını itin götüne sokmayı doğru buluyorsun, hoca foto çekiliyor.

Ben de senin gibi tepki göstermeyi tercih ederdim gibi düşünüyorum şu an çünkü mevzunun taraftar tarafındayım. Sürekli o atmosferin içinde olsam belki düşüncelerim değişebilirdi.
Mou’nun maymun söylemini aklamak için çıkmadığı mecra kalmadı yav adamın. Mesela biri laf atar sen de karşılık verirsin sonra da dersinki camialarımızı korumak zorundayız.

Burada Acun hem Okan’a laf etti hem de camiamıza ama Okan ikisine de birşey demedi.

Sana yapı diyorlarsa sen de şikeci diyeceksin sonra onlar bu lafı kaldırabiliyorlarsa sen de kaldırırsın.

Mou’nun maymun söylemini aklamak için çıkmadığı mecra kalmadı yav adamın. Mesela biri laf atar sen de karşılık verirsin sonra da dersinki camialarımızı korumak zorundayız.

Burada Acun hem Okan’a laf etti hem de camiamıza ama Okan ikisine de birşey demedi.

Sana yapı diyorlarsa sen de şikeci diyeceksin sonra onlar bu lafı kaldırabiliyorlarsa sen de kaldırırsın.
İnsanı işkillendirecek derecede fazla politik davranıyor sanki ha, ilerde işimiz düşer filan diye mi düşünüyor kendi kendine

O kadar zılgıtı yedi ağzının ucuyla geçiştirdi, gargaraya getirdi, bilinçli olarak bu tavırdaysa sandığımızdan fazla hesabi bir hocamız var

İnsanı işkillendirecek derecede fazla politik davranıyor sanki ha, ilerde işimiz düşer filan diye mi düşünüyor kendi kendine

O kadar zılgıtı yedi ağzının ucuyla geçiştirdi, gargaraya getirdi, bilinçli olarak bu tavırdaysa sandığımızdan fazla hesabi bir hocamız var
Futbol camiasının alayı birbirleriyle kanka, ekran önünde atışırlar ama reelde can ciğerler çoğu. Neyin satın alınacağını iyi biliyorlar çünkü.

Mesela Özil transferi öncesi Acun, FTyi arıyor, ben bu transfere destek olucam tepki olur mu diyor, FT de sen yap belki bizim zenginler de örnek alır diyor.

Keza Acun Dursunla da çok yakındı taki Fener kongresinde o şampiyonluğumuzu çaldılar videosuna kadar.

Galatasaray'ın öz evlatları :love:

Adsız.webp

Bizatihi ben ve şirketim ile ilgili kara propaganda yapan rakip firmanın sahibi ile sektörel bir yemekte bir araya geldik. Fotoğraf da vermek zorunda kaldık. Yani Okan'ı aklamak için söylemiyorum da, insanın başına her şey denk gelebiliyor. Bir de herkesten doğru olduğunu düşündüğümüz reaksiyonu vermesini beklemenin doğru olduğu konusunda şüphelerim var. Zira hayatta mutlak doğru aksiyon diye bir şey yok, herkesin kendi yöntemi var bir yerde. Yanılıyor muyum?

Bir de benim kendisinden prof olarak beklentim, rakiplerini yenmesi, şampiyon olması, güçlü takım mühendisliği ve Avrupa'da sürdürülebilir bir yapı oluşturması gibi şeyler daha çok. Onun dışında pek anlam yüklemiyorum kendisine. Benim inandığım şeyi benim inandığım yöntemle savunması vs gibi...

Zira senin de dediğin üzere futbol dünyasında, (ben de ekleyeyim) siyasette, kısacası kutuplu olan ve bu sayede insanlar üzerinden ciddi ekonomi dönen konularda başı çeken insanlar genelde perde arkasında birbirlerine karşı bizim beslediğimiz duyguları beslemiyorlar pek.

dostum sabah beri zırvalıyon sonra doğru yolu buldun mu diyorsun
elinde döner bıçağıyla hayatında adam kovalamamışsın gelip burada fanatizm yapıyon
1 tane yorum yapmadim fotograf hakkinda ne zırvalamasindan , hangi fanatizmden bahsediyon yav halüsinasyonmu görmeye başladin muz

Okan Buruk'a Acun'u geçtim Ali neler neler söyledi. Aleyhine sosyal medyayı fonlamaktan kaç milyonluk oldular. Hiçbirini iplemeyip işine bakmasına bir yandan olumlu bakıyorum ama böyle sağda solda görüntü de vermemesi gerekir. Ha yönetim ne yaptı bu süreçte? Susup izlediler sadece.

Okan Buruk'a Acun'u geçtim Ali neler neler söyledi. Aleyhine sosyal medyayı fonlamaktan kaç milyonluk oldular. Hiçbirini iplemeyip işine bakmasına bir yandan olumlu bakıyorum ama böyle sağda solda görüntü de vermemesi gerekir. Ha yönetim ne yaptı bu süreçte? Susup izlediler sadece.
kokuyu aldın hemen damlıyorsun
kimler tarafından fonlanıyorsun hangi wp gruplarındasın hepsini ortaya teker teker dökeceğim

Okan Buruk, Galatasaray için iyi bir hoca iyi bir profesyonel olabilir, en azından lokal ligimizde. Amma ve lakin Galatasaraylı olduğuna inanmıyorum. Olsa olsa tatlı su Galatasaraylısı olur. Galatasaraylı olan adam, kulübüne ve senin kişiliğine o kadar hakaret etmişken gidip o adnancı p.şt ile aynı karede fotoğraf vermez. 2000-2001 sezonunu da hatırlıyorum, bjk'ye transferini de gayet iyi hatırlıyorum.

Ha başarılı olduğu sürece şampiyon olduğu sürece kimse dokunamaz ama ilk başarısızlıkta roketlenir gibi geliyor. Gayet emin bir şekilde Fatih hoca fb'ye hiçbir zaman gitmez diyebiliyordum ama Okan hoca için aynı şeyi söyleyemiyorum.

okan buruk karizmatik biri olmadığı için ne yazık ki ne yapsa kabul görmeyecek , ama kendisini de başarıya götüren en önemli şey sürekli istim üstünde olması bence sürekli darlanmaya ihtiyacı var aksi takdirde çok çabuk havaya giriyor bu da direkt takıma sirayet ediyor.

Bunca yaşanan şeyden sonra onca hakaretlere iftiralara rağmen taraftarlar arkanda durmuş sana sahip çıkmış hala gidip o insanlarla aynı fotoğraf karesine giriyorsan sen her şeyi hak ediyorsundur kusura bakma

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt