Üye Görüşü Okan'ın Çiftliği!

avrupada son 3 sezonun şamaroğlanı olmuşsak çığırtmak daha makul değil mi heis

eleştirisi mi kalmış bu işin
8 maç sonunda başarı yakalayamazsa o zaman eleştiriler artacak zaten. Şimdilik "Okan Buruk Avrupa'da başarısızdır ve ispatlaması gereken şeyler vardır." kıvamında olmakta fayda var.

Bu dostlarımız gibi kelle avcılığı yapmaya çalışmak sosyal medyanın getirdiği gereksiz özgüvenden kaynaklanıyor. Diyorum ya iyi ki 99 yılında Chelsea'den içeride 5 yediğimizde sosyal medya yoktu. Yoksa UEFA da alamazmışız.

Yensen 6 puan farkla lider olacagin macta protesto yapılmaz.

Herkes bilir forum tarihimde en çok ve en iyi anlaştığım kişi Uğur Güzel'in sözü aklıma geldi.

Galatasaray kin'dir !!!

son 3 sezonur dursun sampiyonlugu fbye satmıs tarafındamıydın yoksa dursuncumuydun renktaş ona göre cevap verecegım

Çok pasifti yönetim kaç sezondur o ayrı mevzu ama fbye sattı demek ağır bir itham olur ve sattıklarını düşünmüyorum ki 3 senedir şampiyon olundu. Hele bu sezon için yönetime suç bulamam. Teknik adam çıkıp kadro yeterli dediyse yönetim napacak. 75 milyona Osimhen alındı, 30 küsüre Singo alındı napacak yönetim daha. Hatipoğlu, Metin Öztürk gibi tipleri hiç sevmiyorum ama ayrı mevzu.

8 maç sonunda başarı yakalayamazsa o zaman eleştiriler artacak zaten. Şimdilik "Okan Buruk Avrupa'da başarısızdır ve ispatlaması gereken şeyler vardır." kıvamında olmakta fayda var.

Bu dostlarımız gibi kelle avcılığı yapmaya çalışmak sosyal medyanın getirdiği gereksiz özgüvenden kaynaklanıyor. Diyorum ya iyi ki 99 yılında Chelsea'den içeride 5 yediğimizde sosyal medya yoktu. Yoksa UEFA da alamazmışız.

yani eintracht maçında yaptığı şeyleri "hata" olarak mı kategorize edeceğiz

söz konusu maç buruk'un hakiki seviyesini göstermekte idi, bir maçta yapılmış hataları göstermekten ziyade. yani buna göre karar almak durumunda gs. kendisi 3.5 sezondur takımın başında çünkü, yeni bir td değil ki...

yani eintracht maçında yaptığı şeyleri "hata" olarak mı kategorize edeceğiz

söz konusu maç buruk'un hakiki seviyesini göstermekte idi, bir maçta yapılmış hatalar olmaktan ziyade. yani buna göre karar almak durumunda gs. kendisi 3.5 sezondur takımın başında çünkü, yeni bir td değil ki...
Bu zaten eleştiri buna niye biri tepki koysun. Ben de Okan Buruk başlığına bir sürü eleştiri yapıyorum. Bu klavye delikanlılığından gelen "asarız keseriz"ci tayfaya takığım ben. Eleştiri ayrı çığırtkanlık ayrı yazmamın sebebi o.

Protestonun da yeri, zamanı ve şekli vardır. Hayat dizi - filmlerdeki gibi değil malesef.

Yarışmacısı olduğun bir turnuvada, hem de daha 5 gün içinde rakibin 4 puan kaybetmişken, önemli bir 90 dkya çıkacağın bir maçtan önce veya faal şekilde maçı oynadığın an PROTESTO OLMAZ.

Maçtan sonra 5-0 da kazansan yaparsın protestonu. Ama maçtan önce ve maç esnasında OLMAZ.

Her maçta duran Gazze pankartı gibi büyük ve her yerden okunabilen pankartlarla asıl hedefin Avrupa olduğu her lig maçında hatırlatılmalı.

İlk etapta protesto ağır olabilir.

Mantıklı davranmakta fayda var. Yanlis zamanda doğru işler yapmaya kalkışmak sonucu değiştirmez hatta daha kötü yapabilir. Doğru Zamanı beklemeliyiz.

Geri
Üst Alt