Üye Görüşü Olası TD Değişikliği

Kimi İstersiniz?

• Xavi

Oy: 11 20,8%
  • Marco Rose

Oy: 6 11,3%
  • Edin Terzić

Oy: 5 9,4%
  • Gareth Southgate

Oy: 1 1,9%
  • Diğer (Belirtiniz)

Oy: 30 56,6%

• Kullanılan toplam oy
    53
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatalarından ders çıkar 5 sene sampiyonluk istiyorum daha . Ama ders cikar hocam ve yönetim. Kendi şirketini nasil.yonetiyorsunuz oyle yonetin.

Güçlendirilmiş Okan Buruk'tan yanayız. Erden timursuz okan buruk tat vermiyor. Başında üst düzey yetkili bir yönetici futbol aklı olmalı simitçi kankasıyla aşırı rahat ve geniş takılıyorlar işi ciddiye almaz böyle.

Fatih hocayı isteyenler son 2 sezonu hatırlıyor mu acaba? Oynattığı futbol FT futboluyla alakası olmayan garip garip geri pas yapılan bir sisteme dönmüştü.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla gelen Klopp olsun isterse, şampiyon olmazsak onu çatır çutur yeriz.

Lig şampiyonluğu bu takımın ekmeği suyudur.

Ligin anasını bellemeyen, sene sonu rakiplerini ağlatmayan bir Galatasaray'ı hiçbir şekilde kabul edemiyorum ben.

Oka burukla devam edeceğiz etmeliyizde öyle böyle camiaya hakim bir şekilde sorunları çözüyor Okan hoca iyi niyetli bir insan ayrıca olumsuzluklar hocanın yakasına bırakmadığı gibide günün sonunda winner ve şanslı birisi

Riera girilebilecek bir kumar açıkçası. Kariyerli olanlardan ise Schmit isterim.

Ayrıca şuanda mevcut kötülüklerin şerefsizlerin karşısında kendini siper eden kulüpteki son kişi bu adamı gönderip te yerine Fatih terim getirilmeyecekse meydan it çakala kalır hakkımızı yiye yiye f5 dominasyonu oluştururlar bizde otururuz izleriz o yüzden hocaya sahip çıkıp safları terk etmeyelim

nuriye zaman verlse takımı taş gibi bir sistem takımına dönüştürür ben nuri şahin diyorum

Hatalarından ders çıkar 5 sene sampiyonluk istiyorum daha . Ama ders cikar hocam ve yönetim. Kendi şirketini nasil.yonetiyorsunuz oyle yonetin.
Çıkarmıyor, 3 yıldır hep aynı hatalar. Takım top oynuyor mu şu an? Mücadele var mı? Bunu daha önce yaşamadık mı? Hatırla önceki sene, 10 kişi ile bizim sahada bizi yendiler. Çok mu iyiydiler, yok, Okan efendi rahattı. Rahat olunca top oynamıyor. Bunu şl ve al küçük diyeceğimiz takımlar karşısında da görüyoruz. Neymiş, ders filan yok. Aynı tas aynı tarak.. takımın gönlü (büyük maçlarda ve zor zamanda) varsa oynuyor yoksa gümlüyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt