Olcan İçin Trabzon İle Prensipte Anlaşıldı

Aynen yabancı stoper gelirse mecbur bruma kenara gelicek.Mancini reiz defansa önem veriyor malum

Gelirse ne kadar iş yapar bilmiyorum ancak tüm mantık kriterleri gösteriyor ki; bu çocuk seneye bizde.

Olcan h.o

Herkes diyor böyle, bi de ben diyeyim dedim.

Olcan Galatasaray'ımıza hayırlı olsun. Lucescu'da takımın başına gelirse önümüzdeki sezon bizi kimse tutamaz...

Tutar tutmaz ama yerli bazında alabilecegimiz en iyi oyuncudur.

Bence çok iyi transfer olacak. Gecen sene kanatsız oynadık sayılır, cünkü Bruma'dan neredeyse hic yararlanamadık. Seneye bir kanatta Bruma bir kanatta Olcan ile yardırırız..

Mancini, basket final serisi, Dünya Kupası derken bu adamın transferi gündemden düştü. Nedir son gelişme, NTVSpor yine mi patladı..

Mancini, basket final serisi, Dünya Kupası derken bu adamın transferi gündemden düştü. Nedir son gelişme, NTVSpor yine mi patladı..

Emrah abi , bence pazar veya pazartesi Lucescu sözleşmesini imzalar , takımın başına geçer ve önümüzdeki hafta içi de Olcan Adın'ın transferini resmen açıklarız gibi geliyor bana.

Emin olduğum tek şey Olcan Adın bu yaz parçalı formayı sırtına geçirecek.

Olcan Adın için Umut Bulut'u vermeye sıcak bakmıyormuş Başkan Aysal ... :sad007:

Hacıosmanoğlu'da Salih Dursun + 4 Mn € , Umut'u vermiyorsanız demiş.

Kaynak : HT

yaşına laf ediyorsunuz ama takır takır oynuyor emre 23 yaşında bir işe yaramıyor zaten 2-3 yıl iş yapsa yeter sonra Burak,Selçuk,Olcan üçlüsü 32-33 oluyor o zamana kadar tüpçü gider zaten şuan en olgun dönemi

Biran önce alınmalı..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri
Üst Alt