Olcay Şahan'dan Saçma Sapan Bir Açıklama

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
1522607294027.webp

Olcay, "Galatasaraylı taraftarları tebrik ediyorum. 'Şikeci Trabzon' diye bağırıyorlar. Demek ki Fenerbahçe'yi destekliyorlar. Böyle şeyleri görmek güzel." dedi. Öte yandan Türk Telekom Stadyumu'ndaki skorbordda maçın ardından "Şampiyonların kupası müzesinde olur" yazısı dikkat çekti.

cok konusursan boyle olur

Moderatör tarafında düzenlendi:
Müstehak

GSCimbom Mobile App

yav he he.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İyi oldu buna her an ıslıklandı.

Fener >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> hamsispor

Feneri destekliyoruz ulan var mı bir diyeceğin ? En azından adamların 19 şampiyonluğu var da konuşuyorlar. Sizin neyiniz var da laf yapıyorsunuz hamsi kafalılar ?

Evet trabzon-fener maçlarında feneri desteklediğim doğrudur. Sizinle güzel billur geçiyorlar

Nasil koyduk ama

DZt4FqmXcAAylIi

Fener'in sadık karısı olduklarını nasılda belli ediyorlar bak, onlara şikeci dememizden kocaları feneri desteklediğimizi çıkarmış şirin baba olcay.

sevgili olcay ben kendi adıma kabul ediiyorum o sezonun sampiyonu fenerdir hahahahahahaha

Şu açıklamayı Burak yapsa hadi neyse de Olcay'a ne oluyor ? 2011 senesinde portakalda vitamin bile değildi. Seni ne ilgilendirir şike muhabbeti ?

Ayni bunun gibi sakalli sol acik bir oyuncu daha var.2 hafta sonra onun da aglamalarini seyredecegiz ins.

Geri
Üst Alt