Ölümle Pençeleşen Bir Taraftarımızdan Şampiyonluk Mesajı ve Dileği!

Boğazım düğümlendi yutkanamadım gözlerim doldu...

Bizim milyonluk eşekler görse bunu utanırlar mı acaba kendilerinden ve şu aylardır deplasmanlarda sergiledikleri isteksiz oyundan.

sent via GSC

Boğazım düğümlendi yutkanamadım gözlerim doldu...

Bizim milyonluk eşekler görse bunu utanırlar mı acaba kendilerinden ve şu aylardır deplasmanlarda sergiledikleri isteksiz oyundan.

sent via GSC
Yok eşşekler kardeşlik, vefa, aidiyet nedir bilmezler renktaş kimlerin umudu oldukları umurlarında değil işaret parmağı uzunluğundaki uzuvları için bir avuç mide için her şeylerini satar özellikle yeteneksiz türk topçusu...Ama yine de çıkmadık candan umut kesilmez allah büyük çok yaşa galatasaray!!!

Donup kalırsın,hiçbir şey söyleyemezsin.Öyle bir durum...Bu takım kimlerin umudu?Keşke farkında olsalar...

Dondum kaldım vallahi. Bu kardeşimiz adına futbolcular parçalamalı kendilerini saniyeye kadar. Şampiyon oluruz olmayız ama tekme tokat ölümüne mücadele etmeliler. Dünkü gibi olmaması gerekir.

kanser hastası herhalde,bu kadar ümitsizse....ben de kanser oldum ama atlattım yani cocukken....inşallah iyileşir ve şampiyon oluruz

Miolar Euro alan seref yoksunu oyuncular okusun dusunsun

[B] ?ÖZGÜR~BARESİ ?[/B]‏ @[B]angeldelamurte[/B] 9 sa.9 saat önce
Daha fazla
@[B]lionspore[/B] adlı kullanıcıya yanıt olarak
İlk yarıdaki Akhisar maçı 2-0dan 4-2 aldığımız maç yanımda oturan arkadaşım maç bitti dağılıyoruz evlere haftaya gelecekmisin sana yer tutayım mı dedim tut aga dedi o hafta cuma sabahı odasında ölü bulundu sara hastasıymış kriz gelmiş kurtulamamış Malatya maçında yanım boştu
1f614.png
1f614.png

Hiçbir şampiyonluk senin canından önemli değil aslan ama madem bu kadar istiyorun,olacağız sen hiç merak etme...

Geri
Üst Alt