Onur Ibra'ya meydan okudu!

Faysal Duvardelen

🍑Spank Me
Yeni Üye
İsveç ile oynanacak hazırlık maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Onur Kıvrak, İbrahimoviç ile ilgili esprili bir yaklaşımda bulundu. Milli kaleci, İbrahimovic'in sorulması üzerine "Demirden korksam, trene binmezdim" dedi.

onur600_BBIN1.jpg

Onur konuyla ilgili, "İbrahimovic'ten korkmuyorum. Demirden korksam trene binmezdim' diye bir söz var. O yüzden kimseden korkmuyorum. Benim görevim o. Oynarken de zevk alıyorum. Karşımda iyi bir oyuncu olunca daha da motive oluyorum" ifadelerini kullandı.

Ntvspor

İbra'yı gaza getirmeye gerek yok, orta sahadan rövaşata golü atar sonra alay konusu olursun onurcuğum

sarhoş fare ile kedi fıkrası geliyor insanın aklına.

o kodumun kedisi buraya gelecek

Bunu Ibra'ya gosterirlerse bir daha milli olamazsin Onur. Hazir formayida alacakken girme boyle islere.

Umarim Onur oynar.

Volkan'i milli takim kalesinde görmeyi hazedemiyorum.

İbra gerilmeden bir vuracak :D Sonra Cenk gibi soracak:Golü ben mi yedim?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=KgZv2Cr0N78[/media]

başlık hepten saçmalık yorumların alayı zırvalık kusura bakmayın ben okunmuş bir meydan göremedim burda, korkmadığını söylemiş korkmamasıda gerek zaten gol yemeyecem veya ibra gol atamaz dememiş

Basinin yine abartmasi meydan okudugu falan yok.ayyy cok korkuyorum ibra bana bir düzine gol atarmi diyecekti

Geri
Üst Alt