Onze Mondial Dergisine Göre PSG'nin Çekebileceği En Zor Kura!

Halil Özgü

Cezalı
Kırmızı Üye
onzemondial dergisi PSG'nin çekebileceği en zor şampiyonlar ligi kurası olarak belirlediği kuraya 4.torbadan bizi koydu

Torba 1: PSG
Torba 2: Real Madrid
Torba 3: Inter Milan
Torba 4: Galatasray

"Türkiye'dir Galatasaray"

ayrıca dergide Galatasaray'ın Babel,Emre,N'zonzi ve seri gibi tehlikeli futbolcuları aldığını,Türk Telekom Arena atmosferinden dolayı zorlu bir deplasman olduğunu ve diğer Türk takımlarına göre avrupada tecrübeli olduklarının altını çizdi.

Son düzenleme:
Liderlik için rakipleri kendileri gibi direk 6 puandan başlayacağı için böyle düşünmüşlerdir muhtemelen.

Lille'i izlemedim de şu an geleceklerden bağımsız Leipzig, Atalanta bizden 2-3 gömlek üstün takımlar. Heralde zamanında PSG'yle yaşanan sıkıntılı maçları dikkate almışlar da o maçlardaki olayları yaşayan-hatırlayan taraftarların çoğu da Passolig fişlemesi nedeniyle tribünden çekildi. Aptalca bir haber.

Legen bir ekip oldugumuz gercegiyle yuzleselim.Bu grupta yamulturlar bizi.

son torbada en güçlü atalanta var aslında, interi yazdıkları için yazamamışlar onu

editör nasıl alkollüyse bizi yazacağına psd diye başlık atmış

Lille'i izlemedim de şu an geleceklerden bağımsız Leipzig, Atalanta bizden 2-3 gömlek üstün takımlar. Heralde zamanında PSG'yle yaşanan sıkıntılı maçları dikkate almışlar da o maçlardaki olayları yaşayan-hatırlayan taraftarların çoğu da Passolig fişlemesi nedeniyle tribünden çekildi. Aptalca bir haber.

tecrube faktöru bence

atalanta 3.torbada milan olduğu için gelemez,lille'de psg ile aynı grupta olamaz.leizpig kalıyor bir tek.bizim stad atmosferimiziz onlara sıkıntı çıkarabileceğinden bahsetmişler ve leizpig'e göre daha tecrübeliyiz o yüzden bizi koymuşlar.

Lokomotiv
Young Boys
Genk
Galatasaray
Leipzig
Slavia

Biz hariç diğer olabilecek rakipler bunlar zaten.

Geri
Üst Alt