# Orkan Çınar

Gökhan Karaman

10 Numara!
1996 jenerasyonunun en yetenekli Türk futbolcularıından birisi. 2014-15 transfer döneminde Wolfsburg’dan Sercan Sararer’in yetiştiği Greuter Fürth takımına transfer oldu.

Kendisi açık bek oyuncusu. Aynı zamanda sol bek olarak da oynayabilmekte.

Daha fazlası videoda ...

Gökay Akpınar isimli arkadaşın yazısından alıntıdır... SCOUT RAPORU | Orkan Çınar | CimBom Statistic

[media]https://www.youtube.com/watch?v=qmIMxExg8eg[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=bvIH44_9WN0[/media]

ilk golü atan elemana dikkat

İyi potansiyele sahip bir çocuk olduğu söyleniyordu , Cimbom Statistic'de de incelemesi mevcut.

1996 jenerasyonunun en yetenekli Türk futbolcularıından birisi. 2014-15 transfer döneminde Wolfsburg’dan Sercan Sararer’in yetiştiği Greuter Fürth takımına transfer oldu.

Yetenekli bir sol bek oyuncusu. Teknik, serbest vuruşlarda etkili. Sol açık olan Orkan bu pozisyonda forma giydiğinde genel olarak çizgiye inerek, sağ açık da forma giydiğinde ise genel olarak içe kat ederek pozisyon yaratmayı tercih ediyor....

Daha fazlası videoda ...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=qmIMxExg8eg[/media]

Analiz ve video bana ait bu arada.

SCOUT RAPORU | Orkan Çınar | CimBom Statistic

asıl pozisyonu sol bek değil sol açık

o nedenle yazmadım. daha detaylı görmek isteyen varsa okur..

O nedenle yazmadığını farkettim. Sadece nacizane teklifim sormak istedim.

Daha fazla paylaşım yapmalısın.

Bu arada sen bu yeteneği nereden keşfettin potansyeli çok yüksek ve sol ayağını çok iyi kullanan birine benziyor...

Bu arada sen bu yeteneği nereden keşfettin potansyeli çok yüksek ve sol ayağını çok iyi kullanan birine benziyor...

altyapılar ve alt ligleri yakında takip ediyorum. ilk olarak 2 yıl önce u16 milli de izledim. o zamandan beri takipteyim. görüntülerin çoğu bu yılki bir turnuvaya ait. tüm görüntüler olsa daha etkileyici bir video olurdu.

birde site bana ait değil onu belirteyim.

Kulübün scout ekibinde olmalısın.

@Gökay Akpınar

bize kadar düşmez öyle işler. belli adamlar çevresinde dönüyor tüm piyasa.

sadece bu yıl 25 oyuncu ekledim kendi listeme bunlar 1997 ve 2001 doğumlu arası. içlerinden en az 4-5 tanesi bu seviyede.. hele 99 jenerasyonunda iki isim var milli takıma bile çağrılmıyorlar. böyle bir yetenek yok. ama bizim ülkede bunlara önem veren varmı ???

bize kadar düşmez öyle işler. belli adamlar çevresinde dönüyor tüm piyasa.

sadece bu yıl 25 oyuncu ekledim kendi listeme bunlar 1997 ve 2001 doğumlu arası. içlerinden en az 4-5 tanesi bu seviyede.. hele 99 jenerasyonunda iki isim var milli takıma bile çağrılmıyorlar. böyle bir yetenek yok. ama bizim ülkede bunlara önem veren varmı ???

bu söylediklerine %100 katılıyorum.

3 lig izleyen köşe yazarlarını scout diye işe alıyorlar.

bir bak adamın cv'sine kaç yetenek keşfetmiş bunlara önem ver.

şu forumdan 10 tane adam bulurum hepside emre utkucan'dan daha yetenekli ve işe yarayacak insanlar...

Gördüğüm kadarıyla topla fazla oynuyor.Biraz daha pişsin.Sonra bakarız.

Geri
Üst Alt