Osimhen: "Galatasaray'ın ilgisini duyduğumda çok kolay karar oldu benim için"

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
1725467639435.png

Galatasarayımızın yeni transferi Victor Osimhen, kendisini Galatasaray’a bağlayan resmi imzayı atmasının ardından duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Galatasaray’ın ilgisini öğrendiğinde karar vermenin kolay olduğunu ifade eden Nijeryalı yıldız, takımın maçlarını yakından takip ettiğinin de altını çizdi.

Osimhen, “Galatasaray’ın ilgisini duyduğum zaman benim için kolay bir karar oldu. Galatasaray’ın ne kadar büyük, ne kadar aile gibi hissettiren bir kulüp olduğunu biliyordum. İnanılmaz bir taraftarı var. Henry Onyekuru benim arkadaşım. Galatasaray’da oynadı. Kulübün, taraftarın ve buradaki insanların ne kadar harika olduğunu söyledi. Dolayısıyla benim için kolay bir karar oldu. Havalimanında indiğimde taraftarlar beni o kadar heyecanlı bir şekilde karşıladılar ki, bundan dolayı da çok mutluluk yaşadım. Bir oyuncu için böyle şeyler önemlidir. Onlar için elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. Bu projeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Çok heyecanlıyım.” diye konuştu.

Napoli’de beraber forma giydiği Dries Mertens ile tekrar bir araya gelecek olmanın kendisini heyecanlandırdığını söyleyen yıldız santrfor, “Dries Mertens İtalya’ya gittiğimde hep yanımdaydı. Benim için bir abi olmuştu. Çok saygı duyduğum bir isim, onunla tekrar takım arkadaşı olacağım için çok heyecanlıyım. Takım arkadaşlarımla bir an önce tanışmayı dört gözle bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

"TARAFTARIN ETKİLEŞİMİ HEYECAN VERİCİ"

Galatasaray’ın maçlarını da izlediğini söyleyen başarılı oyuncu,“Galatasaray maçlarını zaten izliyordum. Mertens buraya geldiğinden beri nasıl oynuyor diye takip ediyordum. İnsan olarak, oyuncu olarak nasıl geliştiğini takip ediyordum. Gol attıkları, maçları kazandıkları zaman taraftarla olan etkileşimleri de heyecan verici. Şimdi de taraftarımızın her golden sonra beni de destekleyeceğini ümit ediyorum. Heyecanla bekliyorum.” dedi.

Son olarak taraftarımıza mesaj veren Osimhen, “Selamlar Galatasaray taraftarı. Osimhen burada. Havalimanında beni karşıladığınız için çok teşekkür ederim. Harika bir karşılamaydı. Elimden gelen her şeyi yapıp kendimi size adayacağım.” diyerek sözlerini noktaladı.

"GALATASARAY VE TÜRK SPORU İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR TRANSFER"

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ise bu önemli transfer hamlesi ile ilgili şu yorumu yaptı:

"Victor Galatasaray ve Türk sporu için çok önemli bir transfer. Özellikle Avrupa’daki mücadelemizde ve Türkiye’deki beşinci yıldız hedefimizde ondan Galatasaray’ın beklentisi çok yüksek. Bu beklentiye de karşılık vereceğine eminim. Bir Galatasaraylı olarak böyle dünya yıldızı futbolcuların kulübümüzde olması hem beni hem yönetim kurulunu hem Galatasaray taraftarlarını ziyadesiyle memnun ediyor. Kendisine başarılar diliyorum. İnşallah bu seneki mücadelemizde bize büyük katkı verecektir. "

🤞 Hoş geldin! Şovunu yap bakalım.

Sakatlıksız, tüm kupaları kaldırdığımız sezonun kilit ismi olarak tamamlarsın bu yılı inşallah. Hayırlı olsun

Victor Osimhen: "Henry Onyekuru buradaki insanların ne kadar harika insanlar olduğunu söyledi. Dolayısıyla kolay bir karar oldu benim için."

Büyük kulüplerin radarına girmesi için bu sezon onun için kritik yatmaya değil şov yapmaya geldi

geçen sezon s sportta serie a izlerken ekrana ekmek banıyoduk yav rüya gibi

Klibi beğendim

Maske ve eyes wide shut balo müziği güzel düşünülmüş

Masonluğa selam çatışmaya devam

Victor Osimhen.. Avrupanın en iyi birkaç Santraforundan biri olan adam artık Parçalı forma giyecek. Napoli formasıyla özellikle üç sezondur yaptıkları ortada, çıktığı piyasa değeri ortada. Osimhen ve yanında İcardi ile bu ligin de, Avrupa Liginin de tozunu atacağız. FB_IMG_1725358111035.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osimhen ve Mertens ikilisi resmen bir arada. Napoli tarihinin en çok gol atan iki oyuncusu artık Galatasaray formasıyla arkalı önlü oynayacaklar. Ve tabiki İcardi ile birlikte. Galatasaray tarihinin en kaliteli ön hattı kuruluyor InCollage_20240905_010212889.jpg

Victor Osimhen artık resmen bizim oyuncumuz. Afrika ve Dünyanın en iyi 5 Santraforundan biri sadece 25 yaşında Galatasaray forması giyecek. Gücü, Tekniği, Hızı ve Bitiriciliğiyle Napoliyi seneler sonra Şampiyon yapmıştı bu adam. Akıl alır şey değil gerçekten. Çok mutluyuz ve yapacaklarını sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu büyük camiaya Hoşgeldin Aslanım! em637t.jpg

Victor Osimhen. Halen insana şaka gibi geliyor. Bu adam bugün Mbappeyi alamasaydı Real Madridin alacağı adamdı, Paris ise Mbappe yerine alacaktı bonservisini ödemedi. Aktif olarak Haaland ile beraber en iyi golcüyü 25 yaşında getirdik. Napoli delirmiş bu adamı nasıl kadro dışı bıraktı diyordum iyi ki bırakmış. Şov başlasın. Hazırız 8v4ide.jpg

Victor Osimhen transferiyle birlikte Avrupada Şampiyonluk konuşulması gerekiyor artık. Bugün elimizdeki Santrafor rotasyonu kimsenin elinde yok neredeyse. Her özelliğiyle World Classın dibi bir oyuncu. Napoli gibi bir takımı Kvarayla beraber Şampiyon yaptılar. PSG, Chelsea alamadı bu sene. Öylesine bir adamdan bahsediyoruz. Hoşgeldin Aslanım -l8f8ii.jpg

Parçalı bir adama anca bu kadar yakışırdı. Serie A'nın uzak ara en büyük Gol Canavarı Victor Osimhen 1 sene boyunca bizim oyuncumuz. Seni öyle seveceğiz ki Mertens abin gibi Napoli değil Galatasaray efsanesi olacaksın. İlk maçında Hattrick kokusu var. Hoşgeldin Aslanım -6cjdq0.jpg

Mauro İcardi ve Victor Osimhen gibi iki tane Dünya Çapında Süperstar ve Michy Batshuayi gibi çok kaliteli bir başka Santrafor. Hiç tartışmasız Süper Lig tarihinin ve bence şuan Avrupanın en iyi Santrafor rotasyonuna sahip takımı olduk. Heyecanla bekliyoruz id6at4.jpg

Parçalı bir adama anca bu kadar yakışırdı. Serie A'nın uzak ara en büyük Gol Canavarı Victor Osimhen 1 sene boyunca bizim oyuncumuz. Seni öyle seveceğiz ki Mertens abin gibi Napoli değil Galatasaray efsanesi olacaksın. İlk maçında Hattrick kokusu var. Hoşgeldin Aslanım InCollage_20240904_210035870.jpg

Geri
Üst Alt