Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 40.027
- 17.898
- 2.838
Victor Osimhen: "Galatasaray'la şampiyon olmak istiyorum. Tek istediğim şey takımın kazanması. Kazanırsak, takımda en mutlu olan kişi ben olacağım. Bazı insanlara net mesaj vermem gerekiyor. Bu, benim için kişisel bir mesele."
OKAN BURUK İLE KONUŞUNCA GALATASARAY'A İLGİM DAHA DA ARTTI..."
Victor Osimhen: "Galatasaray'a transfer olmadan önce onların Young Boys maçını izlemiştim. Bazen sürekli izliyordum Galatasaray'ı çünkü buradaki bazı isimler benim idollerim. Telefon geldiğinde Okan hocayla konuştum. Deplasmandaydılar, beni aradı. Projeyi sordum, bana projeden bahsetti. Onun oyuna olan tutkusunu gördüm. O da burada başarılar kazanmış biri. Bana kulübü anlattı. Daha parayı konuşmamıştık bile. Onunla konuşunca ilgim arttı. 'tamam hadi yapalım' dedim. Bana, 'Victor ciddi misin?' dedi."
Osimhen: "Kendi ritmimi bulmam gerekiyor. Henüz ritmimi tam bulamadım. Mertens'in bana verdiği bazı paslara bazen gidemiyorum. Ama sahada birlikte oynamaktan en keyif aldığım oyunculardan. Ben koşuya çıktığımda topu nereye atması gerektiğini çok iyi biliyor."
Victor Osimhen: "%100 formuma ulaşmaya çalışıyorum. Hala verecek çok şeyim var. Gol atmasam da Galatasaray için savaşabilirim. Sezonun kalanını dört gözle bekliyorum!"
Victor Osimhen: "Bana, 'Galatasaray'a geleceğine inanmıyorduk' diyorlar ama benim için buraya gelmek kolay oldu. Zaten onların maçlarını sıkı takip ediyordum. Çünkü Dries'le çok yakınım. Teknik direktör Okan Buruk'un Galatasaray'a gelmemde büyük bir rolü oldu."
Victor Osimhen: "Napoli'den yola çıktığımda uçağımın takip edildiğini bilmiyordum. Sabahın köründe havalimanında o kadar kişi olduğunu bilmiyordum. Çok etkilendim. Film sahnesi gibiydi. Otele kadar takip ettiler beni. Burada olmak harika bir şey."
Victor Osimhen: "Galatasaray, Türkiye'nin en iyisi. Dünyanın da en büyük kulüplerinden biri. Kulübün sembolü bir aslan, ben de kendimi öyle görüyorum." (Obi Podcast)