Video Haber Osimhen: ”Şampiyonluk benim için kişisel bir mesele”

Melih Akan

Berlin Panteri
1741866415598.webp

Victor Osimhen: "Galatasaray'la şampiyon olmak istiyorum. Tek istediğim şey takımın kazanması. Kazanırsak, takımda en mutlu olan kişi ben olacağım. Bazı insanlara net mesaj vermem gerekiyor. Bu, benim için kişisel bir mesele."

OKAN BURUK İLE KONUŞUNCA GALATASARAY'A İLGİM DAHA DA ARTTI..."

Victor Osimhen: "Galatasaray'a transfer olmadan önce onların Young Boys maçını izlemiştim. Bazen sürekli izliyordum Galatasaray'ı çünkü buradaki bazı isimler benim idollerim. Telefon geldiğinde Okan hocayla konuştum. Deplasmandaydılar, beni aradı. Projeyi sordum, bana projeden bahsetti. Onun oyuna olan tutkusunu gördüm. O da burada başarılar kazanmış biri. Bana kulübü anlattı. Daha parayı konuşmamıştık bile. Onunla konuşunca ilgim arttı. 'tamam hadi yapalım' dedim. Bana, 'Victor ciddi misin?' dedi."

Osimhen: "Kendi ritmimi bulmam gerekiyor. Henüz ritmimi tam bulamadım. Mertens'in bana verdiği bazı paslara bazen gidemiyorum. Ama sahada birlikte oynamaktan en keyif aldığım oyunculardan. Ben koşuya çıktığımda topu nereye atması gerektiğini çok iyi biliyor."

Victor Osimhen: "%100 formuma ulaşmaya çalışıyorum. Hala verecek çok şeyim var. Gol atmasam da Galatasaray için savaşabilirim. Sezonun kalanını dört gözle bekliyorum!"

Victor Osimhen: "Bana, 'Galatasaray'a geleceğine inanmıyorduk' diyorlar ama benim için buraya gelmek kolay oldu. Zaten onların maçlarını sıkı takip ediyordum. Çünkü Dries'le çok yakınım. Teknik direktör Okan Buruk'un Galatasaray'a gelmemde büyük bir rolü oldu."

Victor Osimhen: "Napoli'den yola çıktığımda uçağımın takip edildiğini bilmiyordum. Sabahın köründe havalimanında o kadar kişi olduğunu bilmiyordum. Çok etkilendim. Film sahnesi gibiydi. Otele kadar takip ettiler beni. Burada olmak harika bir şey."

Victor Osimhen: "Galatasaray, Türkiye'nin en iyisi. Dünyanın da en büyük kulüplerinden biri. Kulübün sembolü bir aslan, ben de kendimi öyle görüyorum." (Obi Podcast)

Şampiyon olursak Napoli gibi Galatasaray'ı da ben şampiyon yaptım diyecek ki, haklı.

Erden olsaydı bence ciddi şekilde alma şansımız vardı sponsorlar vs çoktan ayarlardir ama mevcut yönetimle çok zayıf ihtimal

Güzel konuşmuş ama satır arasında Okan Hoca'ya "Mertens oynasın" mesajını da vermiş :D

Alma şansımız olsa da Osimhen'in 26 yaşında kariyerini Bodrum, Sivas, Rize gibi takımlarla oynamak için heba edeceğini düşünmüyorum. Dört büyük ligden birinde kariyer yapmak isteyecektir.

Osinin transferinde buyuk rolu olan sokan hocamiza tesekkur ederiz.

Aslani sezon sonu ilk 5 ligden birine yolculariz ama birgun yollarin tekrar kesisecegine inaniyorum

Cok karakterli oyuncu ama buyuk liglerde daha basarili olabilir bizim gibi karambole top oynayan takimlarin oyuncusu degil

Geldiginden beri iki uc tane adam gibi orta yapabildik

İcardi gibi pas oyununa daha yatkin bitiriciligi yuksek adamlar bizim lige daha uygun dzeko bile su yasta iyi isler yapiyor

Sezon sonu selamatle gitsin gittigi takimi destekleriz

Takım arkadaşları da Osimhen’in kişisel meselesine destek olurlarsa kralı hak ettiği şampiyonluğu kazandırıp gidecek inşallah

Harbiden efsunlu bir takımız. Şu adamın böyle bir şeye bürünmesini mantıkla açıklamak gerçekten çok zor.

Elbette çok karakterli bir insan vs. ama bu kadar da olmaz dediğim şekilde konuşuyor.

Sözde bu kulübün efsaneleri olacak adamlardan kat be kat doğru ve nokta atışı konuşmalar yapıyor.

5. yıldızı falan geçtim şu adam yeter ki sezon sonu şampiyon olarak mutlu ve kazanmış bir şekilde buradan ayrılsın.

Bunu bizden yani taraftarlardan bile fazlasıyla hak ediyor. Sonu şampiyonluk olsun inşallah...

Napoli ve conte manyagina çok ayar olmuştu o sebeple kendini tekrar göstermek istiyor

Bir kaç ay önce yapılıp yeni yayınlanan bir röportaj galiba bu.

Geri
Üst Alt