ozan ergün

ikinci yarı bjk nin her atağında eli kulağında bekledi , oysa ki ilk yarı barışla pen beklediğimiz pozisyonda dinleme ihtiyacı hissetmedi tetikçi

Resmen kudurdu karşı tarafa yaranmak için..

Topu eline alıp bizim kaleye atsaydın..

İlk yarıdaki barış alperin penaltı pozisyonunda varı hiç dinlemiyordu ne hikmetse..

Kötüydü ama art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa osimhen i atardı.

Dümdüz kötü hakem işte, niyet okuması yapmıcam. Barış ın penaltısı da var a yazar hakemin görebileceği bi pozisyon değil

ligde hakem yok bu olmasa başkası olsa en kötü bunun kadar yönetirdi. yasin gibi bir hakem var süperlig seviyesinde bunlar hava cıva

Maçtan önce sana iyi hakem dedimiştim. Sözümü geri alıyorum. Barış'a yapılan sert faule penaltıyı çalmayanın bırak hakemliğini insanlığını sorgulamak lazım. Yazıklar olsun.

tek hesabı kazananı aşağı çekmek olan türk futbolunun çakma delikanlıları tarafından destek görmeyecektir ama bu ülkede tff de mhk de bir an evvel lağvedilmeli. avrupa'da en az kart gören, en başarılı türk takımını bile kendi pisliklerine çekiyor bunlar, beşiktaş ve fener'in mamalanması bittiyse bunlara dur demeliler. yoksa kapatsınlar pis çenelerini.

Söyledik berbat bir hakem diye
Millet yasin kol gelmediği için sevindi de hiçbir farkı yok kötü hakem hiç çekilmiyor

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Geri
Üst Alt