Ozan Kabak, Şampiyonlar Ligi Resmi Hesabından Paylaşıldı

Eren Türköz

Sarı Üye
Ozan kabak bu sezon sizi en çok etkileyen genç oyuncular kimdir konulu gönderide yer aldı. Ozan Kabak ın yanısıra De ligt ve Vinicius jr.gibi değeri 60-70 milyon euroları bulan wonderkidler de yer alıyor gönderide. Ve biz bu adamı 7.5 a göndereceğiz. Şaka gibi. Hemen de gönderiyi beğenmiş ayrıca.

Menajerini kovamıyor mu ya? Resmen beleşe gidecek, de ligt için 85 milyon euroya transfer olacak deniliyor.

Daha evelsi gün yazdık, De Ligtelerin 65-70 ettiği piyasada bu çocuk en az 3’te 1i eder diye... Riberyden büyük skandaldır bu mesele...

7,5 gibi komik bir rakama giderse cok pis söverim.

Dortmund falan da takip ediyormus.

El mundo deportivo barça da takip ediyor diye haber yapmıştı gün önce

Böyle potansiyelli oyuncu olunca cok takimin ismi dönüyor havada.

Keske bizim gerizekalilar su bonservis opsiyonunu bir türlü kaldirip yeni kontrat imzalayabilse de kafamiz rahatlasa.

Elinde olsa yönetim satardı zaten, taraftar baskısı geri adım attırdı. Baklavacının içine sinmemiş görünen o ki 1-2 kişi daha gidecek.
Mayısta falan seçim olsa bari, böyle gitmez bu yav.

Böyle potansiyelli oyuncu olunca cok takimin ismi dönüyor havada.

Keske bizim gerizekalilar su bonservis opsiyonunu bir türlü kaldirip yeni kontrat imzalayabilse de kafamiz rahatlasa.

Cocuk hainlik edip kaldirmiyor bizimkilerin pek bi kabahati yok sanki

Bu çocuğun geleceğini parlak görmüyorum yanlız.Bize böyle kazık atıp gidenlerin sonu pek hayırlı olmaz.

Capsizliklari ortada zaten ona laf yok ama ozanin ona yatirim yapan bugunlere getiren camiaya biraz daha vefa duymasi lazimdi.

Kesinlikle ama öte yandan bir yerde ben de cocugu anlayabiliyorum. Onun da muhtemelen icinde firtanalar kopuyordur kalsam mi gitsem mi diye.

Ingiltere de oynama hayali varmis, daha 6 ay bile A takimda oynamadan hemen teklifler almasi tabi ki kafasini karistiracak. Kalirsa sevinirim, giderse de bir yere kadar kizarim sadece. Hain falan ilan etmem ben Ozan'i.

Kesinlikle ama öte yandan bir yerde ben de cocugu anlayabiliyorum. Onun da muhtemelen icinde firtanalar kopuyordur kalsam mi gitsem mi diye.

Ingiltere de oynama hayali varmis, daha 6 ay bile A takimda oynamadan hemen teklifler almasi tabi ki kafasini karistiracak. Kalirsa sevinirim, giderse de bir yere kadar kizarim sadece. Hain falan ilan etmem ben Ozan'i.

Oynadigi klup kecirorengucu degil yav koskaca Galatasaray
A.omur yusuf yazicinin tsyi sahiplenisini gordukten sonra sogudum ozandan.

Bu isin icinde menajerinin parmagi var gibi geliyor bana.

Ya da ben öyle umuyorum bu cocugu sevdigim icin bilemiyorum.

ozanın ismini gördükçe iğreniyorum. isterse pele ile fotoğraf atsınlar boş

Onların da sahiplendiği falan yok esasında. Taraftar korkusundan içindekileri açıklayamıyorlar. Abdulle Yusuf Avrupa’da oynamak istiyoruz, kulübümüz bu konuda bize anlayışlı davranırsa seviniriz dese gidene kadar her maçta ıslıklanırlar. Dayak yeme tehlikeleri bile var Trabzon’da.

Ozan ile riberyi bir tutmayalım. ribery en azından yetenekliydi :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

1378181_0.jpg

Geri
Üst Alt