Ozan Kabak'a Yüzde 1600 Zam!

İbrahim Gençtürk

Büyük Kaptan
ozan-kabak-a-yuzde-1600-zam--12974495.Jpeg

Henüz 18 yaşında, teknik direktör Fatih Terim'in bankosu olmayı başaran Galatasary'ın genç stoperi Ozan'ı Bayern Münih'ten Inter'e, Manchester United'dan Manchester City'ye kadar birçok dev kulüp izlemeye başladı. Sarı-kırmızılı yönetim de değeri her geçen gün artan Ozan'ı elinden kaçırmamak için düğmeye bastı. Aslan, garanti parası 220 bin TL olan oyuncunun ücretini 3.5 milyon TL seviyesine çıkarıp sözleşmesini 5 yıl uzatmayı düşünüyor. Ayrıca 2000 doğumlu stoperin mevcut mukavelesinde yazan ve tartışma konusu olan, "7.5 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi de kaldırılacak.

STATTA YÖNETİMLE GÖRÜŞTÜ

Türkiye Kupası'nda önceki gün oynanan Keçiörengücü maçında forma giymeyen Ozan Kabak'ın, karşılaşmadan 3-4 saat önce stada gelerek yönetimle sözleşme konusunda görüştüğü öğrenildi. 2023'e dek uzatılması beklenen mukavelede Sivasspor maçına kadar resmi imzaların atılması bekleniyor.

(Sabah)

Az . Kabul edecegini sanmam , 500 bin euro anca ediyor

Duzgun , oyuncusunun hakkini koruyan bir menejeri varsa 1 milyondan asagi imza attirmaz

Fakat serbest kalma bedelinin kaldirilmasi yerinde olur

3,5 milyon mu? Kafaları mı güzel!

Az . Kabul edecegini sanmam , 500 bin euro anca ediyor

Duzgun , oyuncusunun hakkini koruyan bir menejeri varsa 1 milyondan asagi imza attirmaz

Fakat serbest kalma bedelinin kaldirilmasi yerinde olur

Yaptığınız hesabı paylaşır mısınız Sinan Bey?

3,5 milyon TL diyor . Muhtemelen bu bonus su bu dahil haldir , tahminen 500 bin euro yani 3 milyon civari onerilmistir , bonuslarla 3,5 oluyordur

Kanimca az

Ben oyuncunun menajeri olsam 2 milyondan aşağı imza attırmam. Önümdeki asalak 4 milyon alıyor, yedek stoper 1,5 alıyor. Tutup 1 milyon euroya imza atarsa salaklık yapmış olur.

Ben oyuncunun menajeri olsam 2 milyondan aşağı imza attırmam. Önümdeki asalak 4 milyon alıyor, yedek stoper 1,5 alıyor. Tutup 1 milyon euroya imza atarsa salaklık yapmış olur.

Hic oynamayan tarik a 5 senedir , senede 1,6 milyon euro verirken iyiydi de 15 milyona satma plani yaptiginiz adama 500 bin euro mu oneriyorsunuz der

Gazeteye de "GS nin teklifi komikti" aciklamasi yapardim , arda turan stili

Hic oynamayan tarik a 5 senedir , senede 1,6 milyon euro verirken iyiydi de 15 milyona satma plani yaptiginiz adama 500 bin euro mu oneriyorsunuz der

Gazeteye de "GS nin teklifi komikti" aciklamasi yapardim , arda turan stili
Talihsiz bir kıyaslama olmuş.
Başkan bile bir futbolcu hariç az çok memnunuz oyunculardan söylüyorsa medyanın karşısında bir futbolcu için onu örnek göstermek baya baya talihsiz olmuş.

Kulübün bir yanlış personel alımı ve kontrat örneği emsal olmamalı kesinlikle

Dogru ise hatalara devam ediyoruz, hem maas yükümüzü yükseltiyoruz, hem de gencecik oyunculara yürümeyi ögrenmeden kosun diyoruz.
Keza aynisi bir oyuncu icin gecerli, alt yapidan yeni cikmis bir oyuncu yarim sezon top oynadiktan sonra ben x milyon isterim, bundan asagisini kabul etmem diyorsa, o oyuncudan ne köy olur ne kasaba.

Kulube degil ki ozanin menejerine dedim . O adam oyuncusunun her yonde hakkini korumak icin para aliyor

Tamam uzatmayalim 500 bin olacaksa , 1 seneye biz iyi para alacagimiz yere bedava gitmeyi de biliriz diyecektir

Talihsiz bir kıyaslama olmuş.
Başkan bile bir futbolcu hariç az çok memnunuz oyunculardan söylüyorsa medyanın karşısında bir futbolcu için onu örnek göstermek baya baya talihsiz olmuş.

Kulübün bir yanlış personel alımı ve kontrat örneği emsal olmamalı kesinlikle

Yanlış kontrat örneği derken? muslera selçuk maicon belhanda feghouli eren fernando badou takımda kim normal ücret alıyor da yanlış kontrat diyorsun..
Bizimki hata değil enayilik artık normalleşti bizim takımda 2-3 milyonlar.. Bunu hata diye lanse edemeyiz.. Adamın hergün çarşaf çarşaf united city haberleri geçiyor düne kadar 7.5a serbest kalacak diye yusufluyorduk şimdi 600 bin euroyu mu çok buluyorsunuz.. Size kalsa 5000 TL aylık akbil yemek kartı tamam imzaların 20 yıllık sözleşmeyi..
Eğer bu beceriksiz yönetim ozan gibi bir potansiyeli 550-600 bin euroya 5 yılllık ikna ettiyse ellerinden öpmek lazım.. İyi oynadıkça aslanlar gibi zammını da alacaktır helali hoş olsun herif kendini 1gram geliştirmese bu maaşla 5 yıl alt yapı ürünü yedek stoperin olacak

Banko oyuncu olarak görülüyor ise artık 500 bin Euro bence yeterlidir.

Daha iyi ve istikrarlı oldukça 3 sene sonra iyileştirme yapılır az çok satılmış olmadıysa o zamana kadar

Yanlış kontrat örneği derken? muslera selçuk maicon belhanda feghouli eren fernando badou takımda kim normal ücret alıyor da yanlış kontrat diyorsun..
Bizimki hata değil enayilik artık normalleşti bizim takımda 2-3 milyonlar.. Bunu hata diye lanse edemeyiz.. Adamın hergün çarşaf çarşaf united city haberleri geçiyor düne kadar 7.5a serbest kalacak diye yusufluyorduk şimdi 600 bin euroyu mu çok buluyorsunuz.. Size kalsa 5000 TL aylık akbil yemek kartı tamam imzaların 20 yıllık sözleşmeyi..
Eğer bu beceriksiz yönetim ozan gibi bir potansiyeli 550-600 bin euroya 5 yılllık ikna ettiyse ellerinden öpmek lazım.. İyi oynadıkça aslanlar gibi zammını da alacaktır helali hoş olsun herif kendini 1gram geliştirmese bu maaşla 5 yıl alt yapı ürünü yedek stoperin olacak
Saydığın isimlerin maaşları abartılı yüksek buluyorum bende açıkçası ama bunların piyasada isimlerin kariyeri var sonuçta.

Piyasada yaptıkları kariyer maaşlarını belirliyor futbolda.... Ozan henüz dün çıkış piyasaya sonuçta ama 5 yılık 500bin Euro'ya anlaşma yapılır ise gerçekten başarılı olur yönetim.... veyahutta ozanın menajeri biraz geri zekalı

ozan özelinde değil bu söylediğim ,hayat futbolculara güzel be kötü oynayınca maaşlarında indirime gitmezler ama iyi oynayınca hani nerde zam?...

"7.5 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi de kaldırılacak.

Öyle bir madde yok ki zaten. Yapacağınız habere tüküreyim.

Geri
Üst Alt