Ozan Tufan'a, Aziz Yıldırım Ayarı

Fuat Ekinci

Cezalı
Fenerbahçe Başkanı genç futbolcuyla bir görüşme yaptı, ondan beklentilerini anlattı. Ozan'ın artık Can Bartu Tesisleri'nde kalmasına karar verildi. Sarı-lacivertli oyuncu, en geç 22:00'de giriş yapacak.

Sezon başı 7 milyon euro bonservis bedeli ile gelen ancak çıktığı maçlarda bir türlü bekleneni veremeyen futbolcu için yönetim harekete geçti. Başkan Aziz Yıldırım, genç futbolcuyla özel bir görüşme gerçekleştirdi. Futbolcudan beklentilerini anlatan Yıldırım, bir takım uyarılarda da bulundu.

Pozisyon farkı

Ozan’ın eski performansına ulaşılması için bundan böyle tesislerde kalması kararı verildi. Gece 22:00, Ozan için tesislere son giriş saati olacak. Futbolcunun böylelikle kritik haftalara girilirken daha çok konsantre olup, yapacağı çalışmalarla takıma önemli katkılar sağlaması hedefleniyor.

Futbolcunun bu sezon istenen performansı verememesindeki etkenlerden biri de oynadığı pozisyon ve aldığı görevler...

Diego’nun olmadığı maçlardaki “10 numara pozisyonunu” üstlenen genç futbolcu bir türlü burada isteneni veremedi. Yetenek ve özellik olarak bu pozisyona uygun olmayan Ozan’ın en iyi oynadığı pozisyon ise Souza ve Topal’ın görev yaptığı defansif bölge... Zaten sarı-lacivertli oyuncu, bu sezonki en iyi maçını Mehmet Topal’ın yerinde oynadığı Molde maçında çıkarmıştı. Bu karşılaşmada Ozan, Diego ve Souza arasında görev almıştı. Genç futbolcu, iyi oyununu bir de golle süslemişti.

Ozan Tufan, Souza ve Mehmet Topal’ın yokluğunda bu haftaki Kasımpaşa maçında da Molde mücadelesinde olduğu gibi geride oynayacak. Diego, atakları organize ederken Ozan ise geride alışık olduğu pozisyonda forma giyecek.

Yalnızca 1 asist
Bu sezon Süper Lig’de 14, kupada 7, Avrupa Ligi’nde 6 karşılaşmada görev yapan Ozan Tufan 1437 dakika forma giydi. Genç oyuncu Avrupa’da bir kez ağları havalandırırken, Ziraat Türkiye Kupası’nda da bir asist yaptı.

mehmet topuzdan sonraki en yağlı kazık oldu fener namına tabi bide güiza var kazık yedilermi güzelini seçiyorlar

bence yetenekli çocuk fb yerine eski hocası şenol güneş'in yanına gitse daha büyük bir gelişim gösterirdi.

Sağlam kazık yediler.

Az kalsın bize itleyecekti.

Gerçi bizim tarık.olcan.donk.umut.hamit vs.gibi daha büyük kaziklarimiz var

Lanet gelsin Denizli ve Yönetime!
Dayak yiye yiye defolup gideceksiniz.

Sağlam kazık yediler.

Az kalsın bize itleyecekti.

Gerçi bizim tarık.olcan.donk.umut.hamit vs.gibi daha büyük kaziklarimiz var

Ustat imzayi revize etmissin, Denizli pek gidecek gibi durmuyor yalniz hayirlisi

Serefsiz medya hic dile getirmiyor ama bence en büyük kazik Milos Krasic :asd:

haha o adam birde gerekirse A2 de oynarım yinede paramı alırım gitmiyorum demişti cska da hayrandım ona fenerde yaptığı .bneliklerle saygım bir kat daha arttı :D

Ustat imzayi revize etmissin, Denizli pek gidecek gibi durmuyor yalniz hayirlisi
Emin ol ki denizli bizden daha çok kendisinin kovulmasını istiyor ve bunun için elinden gelen herşeyi yapıyor.

Taş kusa çarpar belki birşeyler yaparım dedi baktı tutmadı bi seferde içerden çökertip 4.5 milyonu kapma peşine düştü.

hem buna hem donk'a muhalefet etmiş olmanın vicdani rahatlığını yaşıyorum..

hem buna hem donk'a muhalefet etmiş olmanın vicdani rahatlığını yaşıyorum..
Aynen bende. Birazcık aklı varsa takım ayırt etmeden yurtdışına gider yoksa burada bundan bir halt olmaz demiştim. Görüşüm değişmedi.

Mesela bu Ozan da bizim Olcan gibi kolay kilo almaya meyilli olan bir arkadaş zaten.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Allah var,
hatırlıyorum; salakca konuştuğu bir videosunu izledikten sonra "alınmasın bu,mental problemli" diyordun. (:

Tebrikler.

alt yapıya genç yetenek alırken IQ testi uygulasak bu kulüp çağ atlar.. einstein olmalarını beklemiyoruz.. ama dangoz da olmasınlar bi zahmet..

Ozan'ı almak hata değil, hata elinde Souza,Topal,Meireles varken 7 milyon baymak.Şenol alsa faydalı olurdu.

Ozan adam olsaydı ya bize gelirdi, ya da bjk'ye giderdi.

Ama o mal gibi fb'ye gitti. Orada da dikiş tutturaması çok doğal.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt