Özbek: ''Başkasının durumu bizi ilgilendirmiyor. Bizim kendi hedeflerimiz var''

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1458423055566.jpg

Ligde beşinci olarak Avrupa cezasından bu sene kurtulmak isteyen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, futbolcularını Florya’da ziyaret etti, moral verdi. Özbek, prim olarak da, “Kazanın ve gerisini düşünmeyin” dediği öğrenildi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Avrupa cezasından bu sene kurtulmak için işi şansa bırakmak istemiyor.

Son dönemde deplasmanlara da gitmeye başlayan Özbek, kritik 3 karşılaşma öncesi seferberlik ilan etti. Tesislere dün erken saatte giderek teknik kadro ve oyuncularla bir araya gelen Başkan Dursun Özbek’in, “Başkasının durumu bizi ilgilendirmiyor. Bizim kendi hedeflerimiz var. Bu yüzden sizden galibiyet bekliyorum. Son dönemdeki güzel futbolun devam edeceğini umuyorum” dediği öğrenildi.

Özel prim konusunda maçtan sonra değerlendirme yapacaklarını bildiren Özbek’in, “Kazanın ve gerisini düşünmeyin” dediği kaydedildi.

Galatasaray, derbi hazırlıklarını dün akşam gerçekleştirdiği antrenmanla tamamlarken, Başkan Özbek de çalışmayı izledi.

Kaynak: Milliyet

PORTAL HABERİ

bazi GSC üyelerden iyi Galatasarayli

Daha gecen medyada haber cikmisti Futbolcular paralarini cok gec aliyor diye. Simdi dursun demiski alin maci Prim benden , sen önce adamlarin parasi öde veresiye Prim verme

Kolundaki bileklik satistakilerden degil , bunlar bir ara kongre uyelerine dagiltildiydi , kacirdim , bulmak lazim

hedefe bak be heyhat 5. lik hedefimiz..Her anadolu kulübünüğn hedefi..Bİ de hiçmi hiç garanti değil..

Hedefimiz 5.lik evelallah.

Sen bunlara hedef mi diyon ?

Umarım gscliler seni döver.

Baskan hedefini koymus, vizyon farki :asd22:

Suratını görmeye tahammülüm yok.

Yok mu Istanbulda yaşayan ve bu herifi tekme tokat dövecek bir babayiğit?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Anlat bakalim simdi ki hedefimiz nedir? TR kupasi diyeceksin onu da simdiden soylim senin yuzunden onu da alamayiz.

Koca kulubu s.çtın bıraktın.Seneye durursa kümeye düşeriz bırak git lan.

Edit: DEFOL GIT ULAN

Son düzenleme:
Senin yerinde olsam, Galatasaray'ı bu hale getirdiğim için geceleri uyku uyuyamazdım Dursun. Ama ne arar sende o Galatasaraylılık.

Başarısız oldukça zevk alan hain ve gurursuz bir insan olduğun ayan beyan ortada.

Zira 1 gram gurur olsa şimdiye 1000 defa bırakmıştın.

Epic Fail Dursun :(

Geri
Üst Alt