Özbek Teknik Direktör Olacak!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
1451576239143.jpg
Galatasaray'ın başına musallat edilen ve bütün değerlerini 1 yılda hiçe sayan mevcut yönetim aile şirketi mantığı ile 500 yıllık çınarı Anadolu kulüplerinden hallice bir zihniyet ile yönetmektedir.

4 aylık süreçte teknik direktör bulmaktan aciz olan Dursun Özbek ve şürekası, son olarak takıma geçici olarak getirdikleri ve alt yapı görevi verdikleri Jan Olde Riekerink ile sezona başlayarak başka bir planın da yolunu yapmaktadırlar.

GEÇİCİ OLMAK AYRI, SEZON PLANI YAPMAK AYRI İŞ

Jan Olde Riekerink sempatik bir isim. Geçen sezon bana göre de en organizasyon bakımından derli toplu görüntüyü onun başımızda olduğu dönemde verdik. Ancak son 7-8 haftalık periyotta ve dibe vurmuş bir takımı yönetmek ile sezon planını yaparak 0'dan başlamak arasında da büyük bir fark olduğu aşikar.

Riekerink'in saha için hamlelerinde çok başarılı olmadığı, alt yapı antrenörü olmasından ötürü oyunu çok iyi okuyamadığı da ortada. Teknik direktörün önemli vasıflarından biri olan motivasyon ve işler kötü giderken oyunu çevirecek hamleleri yapmak gibi yönlerde zayıf olması sezon içinde oldukça baş ağrıtabilecek bir unsur.

Adamın en iyi bildiği iş olan alt yapıyı da her zaman olduğu gibi Allah'a emanet etmek de oldukça yanlış bir iş. Hoş bu yönetimden artık mantıklı bir hareket beklemiyoruz ama daha kışın gelişi yazdan belli olur derler ya, Riekerink'in de bu takımda başarılı olup Kasım ayını bile görme ihtimali %10'nun bile altında.

Eğrisi doğrusuna denk gelir, iyi gidilir ama yine sezon sonu zor gelecektir mevcut yönetim anlayışı ile.

HEDEF: MEHMET ÖZBEK'İN TEKNİK DİREKTÖRLÜK HAYALİ

Seçilirken gerekirse inşaat da bile çalışırım diyen bir başkanın torpillisi olarak Florya'ya atanan Mehmet Özbek, saçmalıkları ile bugüne kadar Cüneyt Tanman, Cenk Ergün'ü kaçırıp (bu isimlerin başarısı da tartışılır ama sonuç önemli) son olarak da Alp Yalman'ın da kaçtığı (iddia) bir ortamda sırada ki hedefin teknik direktörlük olduğunu iddia etmek komplo olmaz herhalde.

Son düzenleme:
Forvete de amcasının oğlunu koysun takımın adını da Özbekbirliği yapalım.

tipini ... ben o abi kardeşin koskoca kulüp bu barzolara kaldı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tahtakale esnafı gibi tipler Galatasaray gibi 500 yıl geçmişi olan bir kültürü yönetiyor.

Lise bu utanç karşısında nasıl duruyor anlamıyorum. Monşer gibi adam hepsi bu esnafı nasıl oraya getiriyorlar.

Alpay ruh halini hiç iyi görmüyorum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu klüp üç beş zengin zuppesinin oyuncağı değildir böyle haber mi olur.

Tahtakale esnafı gibi tipler Galatasaray gibi 500 yıl geçmişi olan bir kültürü yönetiyor.

Lise bu utanç karşısında nasıl duruyor anlamıyorum. Monşer gibi adam hepsi bu esnafı nasıl oraya getiriyorlar.

Monşer diye gözünde büyüttüğün adamlar aslında daha yakından bakıldığında Özbek gibi adamlar işte. Özbek de ordan mezun sonuçta. Özbek'i oraya getirenler de onlar.

Monşer diye gözünde büyüttüğün adamlar aslında daha yakından bakıldığında Özbek gibi adamlar işte. Özbek de ordan mezun sonuçta. Özbek'i oraya getirenler de onlar.

Kalitesiz çok insan var aralarında. Kültürlü olanlar zaten bulaşmıyor bu işlere.

Dursun'un sorunu çomar zihinli bir adam olarak zengin edilmişlerden olması.

Albayrak, Aağaoğlu, Dursun gibi adamlar hep 2002 sonrası zengin olan görgüsüz tipler.

Galatasaray Lisesi'de yozlaşmaya başlıyor her kurumun bitirildiği gibi.

Çok siyasete girmek istemiyorum ama berbat bir haldeyiz. Okuyan kesim bile niteliksiz bir hale getirildi bu ülkede hep dogmatik gelenekler kullanılarak. İnsanların inançları sömürülerek her şey berbat ediliyor.

Son düzenleme:
Daha fazla Giresunlu başkan görmemek önceliklerimiz arasındadır.

Herkesin bi sans hakki oldugunu dusunuyorum. bence denenmeli. Kaybedecegimiz bir sey yok ama eger basarili olursa yeni Mourinhomuz olabilir.

Herkesin bi sans hakki oldugunu dusunuyorum. bence denenmeli. Kaybedecegimiz bir sey yok ama eger basarili olursa yeni Mourinhomuz olabilir.

O mourinho taraftar arasından da çıkabilir.Yoldan geçen birini de koyalım takımın başına en azından içimizden biri iyi niyetle yönetir takımı.Hemde sefaletten kurtulmuş olur. :)

Geri
Üst Alt