- 12 Haziran 2015
- 32.777
- 25.634
- 2.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kırcaali takımı orada yoğun bir Türk nüfusu var. Git bir kafeye otur Türkçe anlaşırsın.Bulgaristanda Türklerin kurmuş olduğu bir spor kulübü baranda göçmen ,oraya gitmesi dogal
biliyorum kırcaali haskov razgrad şumen cok cok iyi biliyorumKırcaali takımı orada yoğun bir Türk nüfusu var. Git bir kafeye otur Türkçe anlaşırsın.
Orada oynayamazdı yüksek ihtimal. Arda'da her maç oynar herhalde bir de ortam da Türk olacağı için daha rahat olabilir. Umarım gece hayatlarına akmazda geliştirir biraz kendini zaten iyi performans verirse muhtemelen Bulgaristan milli takımına gider ve biz de bir BG takımına satarız yabancı olacağı için.biliyorum kırcaali haskov razgrad şumen cok cok iyi biliyorum
gerçi keşke ludogeretse gitseydi baran hem avrupada oynuyor hem son yıllarda iyi oyuncular cıkardılar
yukarıda emrahta söylemişte,amacı bg milli takımı oldugunu sanmam menajer arkadasım var o söylemiştiOrada oynayamazdı yüksek ihtimal. Arda'da her maç oynar herhalde bir de ortam da Türk olacağı için daha rahat olabilir. Umarım gece hayatlarına akmazda geliştirir biraz kendini zaten iyi performans verirse muhtemelen Bulgaristan milli takımına gider ve biz de bir BG takımına satarız yabancı olacağı için.