GSC Portal Özkan Olcay: "Beraberliğe razı gibi oynadık"

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
6800a5.jpg

İkinci Başkanımız Özkan Olcay, maç sonrası çeşitli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Eskişehirspor karşısında çok başarılı bir maç çıkardığını söyleyemeyeceğini belirten Özkan Olcay, "Maalesef çok başarılı bir maç çıkardığımızı söyleyemeyeceğim. Her iki takım da adeta beraberliğe razıymış gibi başladı ve öyle bitirdiler. Bugün seyrettiğim futboldan keyif almadım" dedi.

Olcay, gazetecilerin "Kötü futbolun sebeplerini olarak neleri gürüyorsunuz?" şeklindeki bir soru üzerine ise Prandelli'ye yüklendi. "Onu benden evvel bilmesi gereken teknik sorumlularımız var" diyen Olcay, teknik heyetle görüşeceklerini söyledi.

İsteksiz, keyifsiz ve golsüz bir maç izlediklerini de sözlerine ekleyen Olcay, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile yaptığı toplantı hakkındaki sorulara ise yanıt vermedi.

Ntvspor

Kötü oynadık ama açıklama yanlış.

Prandelli'yi getiren de sizsiniz demezler mi o zaman?

İtalyan'lar böyle oynatıyor işte.

Olmayacağını bile bile getir, zorla. Sonra hesap soracağız der gibi konuş.

Bu yönetim anlayışı, daha doğrusu tek adam ile neden olmayacağının bir kanıtı.

Kötü oynadık ama açıklama yanlış.

Prandelli'yi getiren de sizsiniz demezler mi o zaman?

İtalyan'lar böyle oynatıyor işte.

Olmayacağını bile bile getir, zorla. Sonra hesap soracağız der gibi konuş.

Bu yönetim anlayışı, daha doğrusu tek adam ile neden olmayacağının bir kanıtı.

"İtalyanlar şöyle oynatır" klişesi çok ilginç cidden. Daha 2 maç oldu, biraz sabır. Ayrıca İtalyanlardan önce değinilmesi gereken vasat topçularımız da var.

Neyse asıl diyeceğim şu. Ben "hesap soracağız" gibi bi anlam çıkarmadım şahsen. "Kötü oyunun sebebini teknik heyet daha iyi bilir" şeklinde bi anlam var benim çıkardığım ve bu da çok art niyetli olmayan bi ifade bence.

"İtalyanlar şöyle oynatır" klişesi çok ilginç cidden. Daha 2 maç oldu, biraz sabır. Ayrıca İtalyanlardan önce değinilmesi gereken vasat topçularımız da var.

Neyse asıl diyeceğim şu. Ben "hesap soracağız" gibi bi anlam çıkarmadım şahsen. "Kötü oyunun sebebini teknik heyet daha iyi bilir" şeklinde bi anlam var benim çıkardığım ve bu da çok art niyetli olmayan bi ifade bence.

Prandelli İtalya Milli takımı ile de ofansif sayılabilecek bir oyun oynamıyordu.

Bana göre Mancini daha ofansif oynatan bir teknik direktör.

Prandelli'yi daha ofansif daha göze hoş gelen futbol oynatsın diye getirdiysek yanılırız.

Mancini klasik İtalyan tarzı bir adam değildi, hiç bir zaman da olmadı.

Ama Prandelli ona yakın bir hoca.

Bu konuda da iddialıyım.

Ek oalrak bu sene başında skandal bir kamp dönemi geçirdik, ve bu başımızı çok ağrıtacak.

EDIT: Prandelli'yi yermek için yazmadım. Beklenti-durum analizidir benimkisi sadece.

Prandelli = Kontra atak ile harmanlanmış, bol paslı futbol

Taraftar Beklentisi= Baskılı, ısıran futbol

Yönetim de bunu düşünerek getirdiyse ve şimdi de beğenmiyorsa yanlış onu vurgulamak istedim sadece.

Son düzenleme:
Prandellide vasattı abi bugün bunun yenisi eskisi olmaz ki oyuna müdahaleleri yanlış sistemi garip Veysel bu sistemde nasıl oynar o kalitesiyle yani böyle iş olur mu adam iki maçtır kötü oynuyor topla oyunu yok gibi. Ayrıca bu takımı yaz kampında teslim aldı yürüyecek takat yok tempo yapamıyor yönetim getirdide işini doğru yapsın birileride

yersiz bir açıklama oldu bence de.. daha yapıcı olabilirdi. direkt hocayı taraftarın önüne atarak olmaz bu işler.

Prandelli defansif oynatan bir hoca degil, defansif oynatmaya da calismadi. Orta sahayi her defasinde orta sahanin üzerinde kurduk. Sahanin son ceyregeni kadar bence cok olumlu isler yapdik, ancak bunu sahanin son ceyregine yaymayi basaramadik. O konuda cok hata yaptik maalesef, nezaman son ceyrege gelirsek bir tutulma yasiyoruz ama bunu gelecek maclarda tahminime göre asmamiz lazim.

Bu amcamizi lütfen biraz alalim su kameralarin önünden. Daha ücüncü macta nasil yüklenirsin teknik adama yönetim olarak arkadas. Yasindan dolayi elestirmek de istemiyorum.

Prandelli İtalya Milli takımı ile de ofansif sayılabilecek bir oyun oynamıyordu.

Bana göre Mancini daha ofansif oynatan bir teknik direktör.

Prandelli'yi daha ofansif daha göze hoş gelen futbol oynatsın diye getirdiysek yanılırız.

Mancini klasik İtalyan tarzı bir adam değildi, hiç bir zaman da olmadı.

Ama Prandelli ona yakın bir hoca.

Bu konuda da iddialıyım.

Ek oalrak bu sene başında skandal bir kamp dönemi geçirdik, ve bu başımızı çok ağrıtacak.

EDIT: Prandelli'yi yermek için yazmadım. Beklenti-durum analizidir benimkisi sadece.

Prandelli = Kontra atak ile harmanlanmış, bol paslı futbol

Taraftar Beklentisi= Baskılı, ısıran futbol

Yönetim de bunu düşünerek getirdiyse ve şimdi de beğenmiyorsa yanlış onu vurgulamak istedim sadece.
Valla Prandelli'yi bize gelmeden önce hiç analiz etme fırsatım olmadı, İtalya maçlarını zaman geçsin diye falan seyrettim ama hayatımda 4 adet İtalyan hocanın maçlarını (Prandelli'yi sadece bizde) seyrederken analiz etme fırsatı buldum. Mancini, Conte, Ancelotti ve Prandelli. Hepsi de birbirinden farklı top oynatıyor.

Prandelli'nin de defansif futbol oynattığını düşünmüyorum ama net yorumumu bikaç hafta sonra yaparım.

Prandelli defansif oynatan bir hoca degil, defansif oynatmaya da calismadi. Orta sahayi her defasinde orta sahanin üzerinde kurduk. Sahanin son ceyregeni kadar bence cok olumlu isler yapdik, ancak bunu sahanin son ceyregine yaymayi basaramadik. O konuda cok hata yaptik maalesef, nezaman son ceyrege gelirsek bir tutulma yasiyoruz ama bunu gelecek maclarda tahminime göre asmamiz lazim.

Bu amcamizi lütfen biraz alalim su kameralarin önünden. Daha ücüncü macta nasil yüklenirsin teknik adama yönetim olarak arkadas. Yasindan dolayi elestirmek de istemiyorum.

Niye? Yaslilar elestirilemez mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Saçmalamış. Sen getirdin aga bu adamı! İtalyan olduğunu daha önce bilmiyor muydun?

Niye? Yaslilar elestirilemez mi?

Amcamizin yasi nerdeyse 90, bu yasdaki insanlarin asi ve fevri tavirlari sasirtici olmuyor maalesef, mac sonu uzatmislar kameray ve icinde gecenleri söylemis diye düsünmek istiyorum. Bütün iyi niyetimle tabiki. Baskasi olsaydi, bunu yönetimin ortak bir aciklamasi olarak degerlendirebilirdim ve daha agir bir sekilde elestiride bulunurdum.

Amcamizin yasi nerdeyse 90, bu yasdaki insanlarin asi ve fevri tavirlari sasirtici olmuyor maalesef. Baskasi olsaydi, bunu yönetimin ortak bir aciklamasi olarak degerlendirebilirim.

Bi ayagi mezardaysa gitsin bodrumda emekliligin tadini cikarsin. Ha illa Galatasaray da yöneticilik yapma derdindeyse elestiriye de övgü ye de acik olmali. Bu yaptigi aciklama sacma sapan bi aciklama. Bu elestiriye de gögüs germeli...

Maç sonu kime sorsalar ateş püskürürdü büyütmeye gerek yok ama bir yerlerde ciddi sorunlar var. Mesela 4. yıldız için çıktın falan televizyona iyi hoş sözler verildi falan birlik çağrısı yaptın havaya soktun insanlari e peki son 3 resmi maçta oynanan futbolun izahati nedir ya kabul puan kaybedersin işin içinde bu var ama böyle oyunun yok açıkcası

Bi ayagi mezardaysa gitsin bodrumda emekliligin tadini cikarsin. Ha illa Galatasaray da yöneticilik yapma derdindeyse elestiriye de övgü ye de acik olmali. Bu yaptigi aciklama sacma sapan bi aciklama. Bu elestiriye de gögüs germeli...

Istediginiz gibi elestirebilirsiniz, ama ben o konuda kendim icin konusmustum. Adama "Galatasaray´in sana ihtiyaci var" deyip getirmislerdir. Özkan Olcay gibi insanlar ile yönetimin bilerek dolduruldugunu bastan itibaren söylerim zaten, Candan hanim baska bir örnek. Yönetime alan Ünal Aysal´dir, muhtemelen fazla aktif olmadigindan alinmistir yönetime.

Hersey bi yanada şu forumu sürekli okuurm dünya kupası oynanırkende okuyourdum forumdaki arkadaşlar italyanların futbolundan nefret ettiklerini çok kötü oyandıklarını söylüyordular tabi bu kadar kötü oynuyorlarsa sorumlu kim tdleri ama ondan sonra Prandelli bize gelince yorumlar değişti ouwwf süper td harika td ve şimdi gene aynısı italya gibi zewksiz maçlar bence bi karar verin

Burak-Selcuk ikilisi olduklari surece Prandelli Hocada kurban gider.İkisini oynatmasin bakayim takim nasil takir takir oynuyor.Gecen sene Mancini Hoca bu kazmalarin yuzunden gitti Burak deplasmanda golleri kacirdi Selcukta hep geriye oynadi ve sonuc olan hocalara oluyor.

Prandelli'nin defansif oynattigini soyleyenin futboldan anlamadigi belli. Hele hele Mancini'den daha defansif oynattigini soylemek icin kor olmak lazim.

Bugunku macta topa sahip olma oranimiz %71'e %29'mus. Bu gecen sene 3-0 yendigimiz macta da kupa finalinde de bizden cok topa sahip olan, gecen sene ligde topa sahip olma yuzdesi en yuksek olan takima karsi. Oyunu biz kontrol ettik, surekli hucum ettik ama 3. bolgede bitirici paslari ve vuruslari yapamadik.

Bunun da birden fazla sebebi var. Birincisi Sneijder maalesef DK'dan dondugunden beri henuz eski formunun yanina bile yaklasamiyor, cok etkisiz oynuyor. Ikincisi futbolcular arasinda uyum sorunu var. Hem sisteme, hem de birbirleriyle oynamaya aliskin degiller. Bruma 6 ay futbol oynamadi, yeni dondu, zaten genc ve tecrubesiz. Pandev'le Dzemaili ilk defa takimla sahaya ciktilar. Dzemaili takimla 2 antrenman yapti, Pandev Burak'la 2 antrenman yapti vs.

Bugun defalarca goruldu ki 3. bolgede futbolcular arasinda buyuk iletisim eksikligi var. Birbirlerinin paslarini anlamiyorlar, beklemiyorlar, uyum eksikligi var, bu da ancak zamanla olur.

Bu arada birisi de "bu takim butun yaz ne yapti?" gibisinden birsey soylemis. Takim cok agir fizik yukleme yapti, etkisi de goruluyor. Gecen hafta ligin en cok kosan takimiydik. Bugun de 108 km kosmusuz, gecen seneki ortalamamizin 4-5 km ustunde. Hele hele gecen sene basindaki ortalamamizin cok ustunde. Ayrica benim antrenman videolarindan gordugum kadariyla bu hafta itibariyle hala fizik yukleme yapmayi birakmamislardi, ligin ilk maclarinda gerekirse yorgun cikip daha ilerleyen haftalarda olabilecek maksimum fiziksel kondisyona ulasmayi hedefleyen bir programlari olabilir. Ilerleyen haftalarda ve aylarda gorecegiz. Takimin oyunu surekli degisiyor, daha son urunu gormedik.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt