PAOK'tan Galatasaray'a: "Bruma'yı satıyorlar, indirim yok!"

Emre Arslan

Cezalı
5093118.jpg

Garry Rodrigues'i transfer etmek isteyen Galatasaray'a PAOK'tan sürpriz taktik!

PAOK, takımın en iyisi olan oyuncusunu satmaya önce yanaşmadı ancak Cimbom'un ısrarı üzerine araştırma yaptı. Yunan ekibine G.Saray'ın Bruma'yı M.United'a satacağı bilgisi verildi ve Rodrigues'in de Portekizli yıldızın alternatifi olduğu söylendi. "Bruma'yı satıyorlar, indirim yapmayalım'' görüşünü savunan PAOK'lu yöneticiler, G.Saray'dan fiyat artırmasını istedi ve bu transferin Rodrigues'in serbest kalma bedelinin ödenmesine bağlı olduğunu bildirdi.

5.5 MİLYON EURO'YA ÇIKTI!

Yeşil Burun Adaları asıllı Hollanda pasaportlu kanat oyuncusu 2015'te PAOK'a imza attığında serbest kalma bedeli 4 milyon Euro'ydu. Sözleşmedeki madde gereği geçen sürede bu bedel 5.5 milyona çıktı. Rodrigues'in yerine oyuncu bakan Yunan ekibi, 4 milyon Euro'luk teklif yapan G.Saray'a şimdilik cevap vermedi. SABAH, Bruma'ya M.United'dan teklif olup olmadığını sarı-kırmızılı yetkililere sordu ve "Masaya gelen bir teklif yok'' yanıtını aldı.

"GALATASARAY'I İSTİYOR"

PAOK'un sahibi İvan Savvidis'in oğlu Georgios Savvidis de Garry Rodrigues'in Galatasaray'a olası transferi hakkında açıklama yaptı. Yunan taraftarların tepkisine cevap vermek zorunda kalan oğul Savvidis, "İstediğimiz teklif gelmezse takımdan ayrılmayacak. Sorun aslında para değil. Rodrigues kalmak istemiyor. G.Saray'a gitmek istiyor" dedi.

Sabah

Almayın lan bu sopari bi halt etmez bu adam ayrıca sabah gazetesi haberi görmek istemiyorum Atatürke hakaret eden gazetenin forumda ne işi var allah askina

sent by note 7 #fireinthehole

B7nlar bence bruma satacak

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

5 milyonu buna verene kadar daha sağlam oyuncular alınır.

SARI-KIRMIZI!

bir ara fanatik fotomac hurriyet haberleri paylasmak erhan telli gibilerin haberlerin paylasmak yasaktı noldu bilgi verebilecek ?

Almayalım bu herifi en azından para kulüpte kalır

-Tapatalk-

rodrigues o paraları etmez kesinlikle. adamın kariyerine baktım hersene iki kulüpte oynamış nerdeyse. birtek bu sene iyi bir çıkış yapmış. belli bir istikrarı yok. kazıklnacaz yine

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bruma satılabilir orasına birşey diyemem de bu haber tamamen uydurma gibi geldi bana

Satmiyorlarsa almayiz bizde bu kadar basit.

Bu Rodrigues 1 milyon euro etmez.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu bizim transfer edecemiz futbolcular icin standard bir haber var sadece isimler degisiyor ve gazeteye basiliyor .. nasil bir basit habercilik ..

yillardir ayni

Bu 5 para etmez bir adam değildir inş..

Gesendet von meinem HTC 10 mit Tapatalk

Acayip kıl oldum bu oğlan'a varya tam bir top tepici sadece 1 kere 90 dakika maçını bulup izledim inan Yasin>Garry

5m cok fazla, 5m ile daha iyi oyuncu alirsin

Geri
Üst Alt