Üye Görüşü Paranoyak Bir Senaryo mu, Yoksa Muhtemel Olacaklar mı?

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
İçimden geçeni açık açık yazacağım;

- Kulüp küçülmeye gidecek. Bunun içinde ilk etapta iki yıldız ve satabileceğimiz diğer oyuncular belki de ederinden düşük fiyatla maaş+bonservis bedelleri göz önünde bulundurularak nakite çevrilecek . Bahane olarak ise ekonomik sıkıntılar gösterilecek.
- Asla, yerlerine onları aratmayacak oyuncular alınmayacak. Bu sezon ve belki de önümüzdeki sezonda gelecek yönetim tarafından tabiri caizse top çevirelecek. Ne çıkarsa bahtımıza hesabı.
- Maaşlarda indirim istenecek. Kabul etmeyenler satılacak. Yine sebep ekonomik olarak gösterilecek.
- Siyasi güçle ters düşülmeyecek ve geçmişten kalan olumsuzluklar silinip aradaki buzları eritme adına bazı .......... ler/lar (adını siz koyun) yapılacak.
- Hedefler küçülecek.
- Rakiplerle özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş ile olan husumetler artık olmayacak. Bunun için gerekirse taviz verilecek. Gerekirse özür dilenecek.

Kısacası sanki Türk Futbolunun kötü gidişatın tek sorumlusu Galatasaray'mış gibi faturayı biz ödeyeceğiz ve suçlu ilan edilir gibi geri adım atıp adeta pes eden biz olacağız.

Bakın , neden bunlar aklıma geldi biliyormusunuz. Çünki aşağıdaki pazılın parçalarını bir araya getirdim ve yukarıdaki şeyler ortaya çıktı ;

- Prandelli ne demişti ? Hatırlayın : " Bizim hedefimiz lig" Bu size bir ipucu vermedi mi?
- Sneijder maç kurtaran adam olduğu halde ilk 11 de tercih edilmedi ve adeta Sneijder-taraftar ilişkisi soğutulmaya çalışıldı.
- Onun yerine neredeyse her maç saç baş yolduran isimler banko kadroda yer buldu.
- Yönetim göreve geldiğinden bu yana ağzından tek bir Fener ve Beşiktaş aleyhine bir açıklama olmadı.
- Yine göreve geldiklerinden bu yana taraftarın yüreğine su serpecek yıldızların kesin takımda kalacağına dair net açıklamalar yapılmadı.
- Onun yerine Dünya Kupasında bir maç yayını esnasında Sneijder için eleştirilerde bulunan Hamza Hamzaoğlu göreve getirildi.
- GSTV de mevcut futbol ortamına dair eleştirilerde bulunulan bir program olan ASLAN MECLİSİ programı yayından kaldırıldı.

Medyadaki Galatasaray düşmanlığından hiç bahsetmedim bile.

Bu arada yukarıda olacağını düşündüğüm şeyler gerçekten ekonomik sebeplerden mi yapılacak, yoksa bazı tehditler yüzünden mi orasını zaman gösterecek.

Açıkçası ben gelecekten çok ta umutlu değilim. Saygılar...

eksiği var fazlası yok taraftar olarak bu gidişata set çekmeliyiz, komplo dahi olsa

Fazla alkol aldım bugün ama hala ulaşamadım ahmet abi sana.

Bu sene için maddelerden birkaçı gerçekleşebilir lakin yeni yönetim muhtemelen taşınmazlardan birini satacak (genel kurul yetki verecek) tüzükte kulüp lehine köklü değişiklikler yapılacak ve bu süreçten güçlenerek çıkılacak, aslında fazla uzağa gitmeye gerek yok benzer şeyleri 2011'de de konuşuyorduk hatta çizilen senaryolar daha kötüydü ama sonuç olarak 2 yıl üst üste şampiyon olduk ve avrupa da bir türk takımının maksimum kazanabileceği başarıları kazandık, amatör branşlar'da avrupa şampiyonluğu da dahil olmak üzere pek çok başarı elde ettik... Galatasaray her ne kadar kendi iç dinamikleri sebebiyle sorunlu bir camia olsa da yumurta kapıya dayandığın da şapkadan tavşan çıkaracak kadar da güçlü bir camia...

Bana herşey mantıklı geliyor. Benim de böyle bir komplo teorim vardı ve adeta gerçekleşiyor:

https://www.gscimbom.com/forum/f72-taraftarin-sesi/buyuk-kumpas-komplo-teorisi-110853/

Bugün beyaztv'de sürekli;
aman hamza canım hamza, sürekli hamza-terim klipleri, yok hamza istememiş yönetim hamzada ısrarcı olmuş, yok hikmet gelecekmiş terim engellemiş..

Galatasaray'ın etrafında ciddi bişeyler dönüyor ama neler dönüyor zaman gösterecek..

Herkesin fikrine saygı duyuyorum.
Ama ; 3 yıldır olanlar da senaryoydu. Değil mi?
Sadece aklımdan geçeni yazdım. Kaldı ki paylaştığım yer de "üye görüşü" zaten.
Peki benim yazdıklarım ? Onlarda üye görüşü olduğuna göre... Sorun var mı... ;)

Yazdıklarımın ilk okunduğunda akla yatmadığını ben de biliyorum. Ama zaten ben de hepsi tek tek olacak şeklinde bir iddiada bulunmuyorum.

Sadece olanları bir araya getirince kendimce muhtemel olacakları yazdım.

Ama katılmayanların az da olsa hakaret veya alaycı ifade içeren bir-iki kelimelik yorumlarına benim yaptığım gibi sebeplerini de eklemesini isterdim doğrusu..
Ben durup dururken böyle olacak şöyle olacak demedim. Beni bu düşüncelere sevk eden sebepleri de yazdım.
Naçizane tavsiyem siz de öyle yaparsanız ben de ya cevaben birşeyler yazarım ya da belki de fikrimi değiştirir sizin söylediklerinize katılırım.

Saygılar... :hat:

Galatasaray kaos ortamlarından hep iyi bir şekilde beslenmiştir.2010 yılının sonunda bile İmparator gelerek tarih yazmıştır.Şayet Cim-Bom sezon sonu şampiyon olursa adamın şahı Adnan Öztürk tarihi baştan yazmaya gelecek.Sabredelim arkadaşlar....

Geri
Üst Alt