Üye Görüşü Passolig Bahane!

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Bence Passolig kesinlikle bahane. Türkiye'de ki rezil futbola bu bilet ve kombine fiyatlari bir hayli fazla... Eminim ki fiyatlarda %50 indirime gidilse kazanan biz oluruz.. Soruyorum ne kaybederiz? Bence seyirci kazaniriz, gelir kaybetmeyiz!

passolig_siyah.jpg

Bu arada baska bir konuya gelmek istiyorum.

Galatasaray kulübüne lise harici üye olmak isteyenlerin 10.000 TL ödemesi gerekirken Dünya Kulüplerinden Bayern Münih'e üye olmak bir sezonda sadece 30 ile 60 euro'ya mal oluyor. Üstelik Bayern Münih'in belirledigi bilet ve kombine fiyatlari bizim fiyatlardan daha uygun ve oynanan iyi futbolu söylememe gerek bile yok.

Biz neden kendi paramizi böyle kötü degerlendirmek zorundayiz? Futbolcu kadromuza toplamda 50 milyon euro garanti ücret veriyoruz, peki bu isimler o ücretleri hak ediyor mu? Yabanci sinirindan tut da bilet fiyatlarina kadar organize olamayan bir ülkeyiz.. Spor ülkesi olmaktan cok uzaktayiz hemde!

Türk futbolunda cok sey degismesi gerekirken yillardir ayni zihniyetle yönetiliyoruz, belki baska insanlar Türk futbolunda söz sahibi ama zihniyetimiz hala bozuk!

İnan kıraç bunu beğenmedi.

Bizim paralar cukka oluyor Bayern'in parası Robben Rybery Lewa oluyor.

BlueTapa

passolig cikinca casual taraftarin maca gitmesi zorlasti

yillardir kolnden ahkam kesen biyikli murphynin bunu anlamamasi dogal

Yöneticelerin maaşlarının 50bin lira civarında olduğunu da belirtelim. Cukka edilenleri geçtik hadi.

passolig cikinca casual taraftarin maca gitmesi zorlasti

yillardir kolnden ahkam kesen biyikli murphynin bunu anlamamasi dogal

Siyasete girmek istemiyorum. Passolig'in AKtifbank falan mevzusu yani..

Biz daha statta adam gibi mac izlemesini bile ögrenemedik mesela, Avrupa deplasmanlarinda macin bile önüne geciyor. Bu olaylari tetikleyecek söz sahibi yöneticilerin ders almam ders veririm zihinyeti buna sürüklüyor bizleri.

passolig bahane değil . biletler pahalı tabiki ama passolig büyük bir engel. ayrıca bizim taraftarımız için en büyük engel oynanan kötü futboldu . malesef iyi gün taraftarı dedikleri bizde oldukça fazla sayıda var. konya deplasmanında kazanırsak diğer maçta arena yine en az 35 bine oynar rahat olun .

Bahane değil. Biletler bedava bile olsa ben yine almam o lanet şeyi

-Tapatalk-

Biz daha statta adam gibi mac izlemesini bile ögrenemedik mesela, Avrupa deplasmanlarinda macin bile önüne geciyor. Bu olaylari tetikleyecek söz sahibi yöneticilerin ders almam ders veririm zihinyeti buna sürüklüyor bizleri.

yaw trde taraftarlik kulturu yok ki, GSnin bir suru seyircisi var ama az hardcore taraftari var.
pasolig diye abuk subuk milleti ugrastiracak seyler cikarirsan arada sirada maca giden adami staddan sogutmus olursun. baska sehirden yilda 3-4 kez GS macina gelecek adami sogutursun murho
ilk kez CL macinda tribunlerin 90%in altinda dolu oldugunu gordum ve bu pasolig zirvaligiyla alakaliydi, ne sistem duzgun kurulmustu ne de kulup dogru duzgun anlatmisti olacaklari
pasolig almayan ama maca gitmek isteyen adamlar izdiham yaratti stada giremedi. arkadasimin kombinesi okunmadi makinede falan herif 2. yarida girdi
ben acikcasi kombinem olmasaydi pasolig falan hayatta almazdim
diger faktorlerin basinda fiyatlar geliyo tabi kimse trdeki boktan maclara o parayi vermez. ama fiyatlar degismedigine gore ve tek degisken pasolig olduguna gore suclu belli
bir de GS icin ulasim da onemli o da etkiliyor rakamlari

Siyasete girmem diyorsun ama siyasetçi gibi yazıyorsun Murhan.

ben passolig almam. yasada yeri yok bunun. Akhisar maçına gitmek için düşündüm ama kendimi aşamadım. passolig bir kredi kartıdır ve dayatma sistemi ile insanlar aktifbank müşterisi oluyorlar. ben buna karşıyım. passolig olmasaydı bu tribünler kötü futbola rağmen bu kadar boş olmazdı. Aktifbank passolig uygulaması ile 1-1,5 milyon müşteri portföyü ekleyeceği için girişti bu işe. tabiki en büyük sorumlu federasyon. adamların şimdiki beklentisi daha yüksek, direniyorum şahsen almamak için, yargıtayda bi dosya vardı, inşallah iptal olur da futbolun kişilere peşkeş çekilmesinin önü bir nebze de olsa kapatılır.

iptal edilmesinin en zor yanı 100 milyon dolar yatırım yapılmış sanırım. rakam konusunda emin değilim. ama eksiği yok fazlası vardır. bu başlı başına sorun. tüpçü katletti türk futbolunu.

yaw trde taraftarlik kulturu yok ki, GSnin bir suru seyircisi var ama az hardcore taraftari var.
pasolig diye abuk subuk milleti ugrastiracak seyler cikarirsan arada sirada maca giden adami staddan sogutmus olursun. baska sehirden yilda 3-4 kez GS macina gelecek adami sogutursun murho
ilk kez CL macinda tribunlerin 90%in altinda dolu oldugunu gordum ve bu pasolig zirvaligiyla alakaliydi, ne sistem duzgun kurulmustu ne de kulup dogru duzgun anlatmisti olacaklari
pasolig almayan ama maca gitmek isteyen adamlar izdiham yaratti stada giremedi. arkadasimin kombinesi okunmadi makinede falan herif 2. yarida girdi
ben acikcasi kombinem olmasaydi pasolig falan hayatta almazdim
diger faktorlerin basinda fiyatlar geliyo tabi kimse trdeki boktan maclara o parayi vermez. ama fiyatlar degismedigine gore ve tek degisken pasolig olduguna gore suclu belli
bir de GS icin ulasim da onemli o da etkiliyor rakamlari

Almanya'da her maç full çekiyor stadlar. 3.dünya ülkelerinde kaldı artık bu ulaşım sorunu. Bkz. Türkiye

Hafta sonu öğleden sonra adamlar futbol izlemeye gidiyor. Kayseri'de biletler 1 lira olmasına rağmen maça gitmeyip LigTv'de evinden izleyen var..

Almanya'da herkes medeni bir şekilde ve fişlenmeden statta kendine yer buluyor.

Biz burada 5 dakikada tespit ettiğimiz sorunları tartışırken bu vasıfsız ve torpilli yöneticiler ceplerini dolduruyor. Şikesiyle, hukuksuzluğuyla vs... her türlü geride kalmış bir ülke olduğumuzu düşünüyorum.

Bu Passolig'i Demirören çıkarmadı bu arada. AKtifbank!

daha helen passolig in iptal edilecegini sananlar var. O Besiktas Trabzon macina gidip stadi dolduranlar var ya, hah iste onlar gercek futbol seyircisi , bazi yöneticilerin bedavacilari degil.

Geri
Üst Alt