PKK konusunda AKP felaket bir politika izlemistir bana göre. PKK 20 sene ugrassaydi, halk icinde kendisini legitime eden bir politika kendi basina gelistiremezdi. son zamanlarda haberleri, hatta Twitter´i okuyorum, insanlar PKK konusunda sanki bir Terrör örgütünden degil, sivil halk kurulusundan bahseder gibi olmus. Büyük Millet Meclisine adim atabilme yetkisine sahib insanlar, Apo ile pozlar verip, onun bayragi altinda konusmalar ve halka acik toplantilar düzenliyor... Bu insanlarin hedefi zaten insanlara ulasabilmek, onlari kendilerine cekmek. Sen onlarin devlet olarak, yaptiklari milliyetci propagandasina destek oluyorsun ve uzun vadede Ülke´nin bölünmesine göz yumuyorsun. PKK ile Baris süreci demek, PKK´yi Kürt halkinin temsilcisi olarak kabul etmektir. Ve sen bu poltika ile Kürt halkini bu insanlarin eline teslim ettin.
Sende Devlet olarak biliyorsun hata yaptigini, cünkü Kobani´ye destek vermek sana zor geliyor. Biliyorsun ISID´e karsi savasanlar, yarin ne yaparsan yap, yine seni hedef haline getirebilecegini...
Simdi tabi bu adamlar yakip yikarlar, senden taviz üstüne taviz isterler... Millitan olarak güc üstüne güc kaybetmis insanlari, sen siyasi olarak okadar güclü bir hale getirdin ki bu adamlar istedikleri gibi toplumun büyük bir kesmini yönlendirebiliyorlar.