Patnos Belediye Binası Alev Alev Yandı!

Adem Çakar

Büyük Kaptan
Ağrı’nın Patnos ilçesinde izinsiz gösteri yapan kalabalık grup, belediye binasını camlarını kırdı, binanın bazı bölümlerini, garajını ve araçları ateşe verdi.

patnos-belediye-binasi-atese-verildiee59b8a5b8bec79945b9.jpg

Patnos Belediye binası alev alev yandı videosunu izle | Sabah TV

--------------------------------------------------------

Neler oluyor Ülkemizde ?

bu hayvanlara bına yapılırsa ben daha vergı vermem.tayyıp kendı oğlunun gemılerınden kazandıgı paralarla yapsın.ver yüzu şımart.vallahı bırak bınaya tas atmayı daha sokakta yere çöp atmadım.

PKK konusunda AKP felaket bir politika izlemistir bana göre. PKK 20 sene ugrassaydi, halk icinde kendisini legitime eden bir politika kendi basina gelistiremezdi. son zamanlarda haberleri, hatta Twitter´i okuyorum, insanlar PKK konusunda sanki bir Terrör örgütünden degil, sivil halk kurulusundan bahseder gibi olmus. Büyük Millet Meclisine adim atabilme yetkisine sahib insanlar, Apo ile pozlar verip, onun bayragi altinda konusmalar ve halka acik toplantilar düzenliyor... Bu insanlarin hedefi zaten insanlara ulasabilmek, onlari kendilerine cekmek. Sen onlarin devlet olarak, yaptiklari milliyetci propagandasina destek oluyorsun ve uzun vadede Ülke´nin bölünmesine göz yumuyorsun. PKK ile Baris süreci demek, PKK´yi Kürt halkinin temsilcisi olarak kabul etmektir. Ve sen bu poltika ile Kürt halkini bu insanlarin eline teslim ettin.
Sende Devlet olarak biliyorsun hata yaptigini, cünkü Kobani´ye destek vermek sana zor geliyor. Biliyorsun ISID´e karsi savasanlar, yarin ne yaparsan yap, yine seni hedef haline getirebilecegini...

Simdi tabi bu adamlar yakip yikarlar, senden taviz üstüne taviz isterler... Millitan olarak güc üstüne güc kaybetmis insanlari, sen siyasi olarak okadar güclü bir hale getirdin ki bu adamlar istedikleri gibi toplumun büyük bir kesmini yönlendirebiliyorlar.

Son düzenleme:
Gezi Olayları adı altında, binlerce masum ve demokratik hakkı olan eylem yapan halk ve üniversite öğrencilerine gaz bombasına boğup 3-5 tanesini öldürenler, bunlara hiç bir şey yapamıyor?

Birileri korkuyor mu, bu oy çok mu kutsal bir şey yoksa???????????

Yandı değil YAKILDI olacak.

Tayip milliyetçiliği ayaklar altına almadan önce böyle şeylere cesaret edebilirler miydi?Hainler Bursa'da, Adana'da, İstanbul'un göbeğinde gösteri yapıyor.

Gezi Olayları adı altında, binlerce masum ve demokratik hakkı olan eylem yapan halk ve üniversite öğrencilerine gaz bombasına boğup 3-5 tanesini öldürenler, bunlara hiç bir şey yapamıyor?

Birileri korkuyor mu, bu oy çok mu kutsal bir şey yoksa???????????

Büyükşehirlerde (İstanbul, Ankara, İzmir gibi) eylemi sürükleyen örgütlerin Kürt olmayanlarının tamamı Gezi'de de vardı(Halkevleri, kaldıraç, kollektifler vb). Aynı örgütler şu an hem sosyal medyadan hem küçük kağıt bildirilerle isyana çağırıyorlar. Kızılay, ODTÜ, twitter bunlarla dolu.

Büyükşehirlerde (İstanbul, Ankara, İzmir gibi) eylemi sürükleyen örgütlerin Kürt olmayanlarının tamamı Gezi'de de vardı(Halkevleri, kaldıraç, kollektifler vb). Aynı örgütler şu an hem sosyal medyadan hem küçük kağıt bildirilerle isyana çağırıyorlar. Kızılay, ODTÜ, twitter bunlarla dolu.

Ya he he

ya evet solcular vatan haini siz ak particiler vatan sever 12 senedir görüyoruz zaten bunu fazlasıyla :)))

Yahu ne alakası var. Sadece Gezi'de de olan örgütlerin burada da olup olmadığını söyle bana. Varlar mı yoklar mı? Sosyal medyadan insanlar sokağa çağrılıyor mu çağrılmıyor mu? Konuyu dağıtmadan buna cevap ver yeter.

İki gündür Gezi'de şunu yaptınız, burda neden yapmıyorsunuz diyorsun. Aynı örgütler orada da burada da var işte. Esenyurtta, okmeydanında, kızılayda bu adamalr var mı yok mu?

Yahu ne alakası var. Sadece Gezi'de de olan örgütlerin burada da olup olmadığını söyle bana. Varlar mı yoklar mı? Sosyal medyadan insanlar sokağa çağrılıyor mu çağrılmıyor mu? Konuyu dağıtmadan buna cevap ver yeter.

İki gündür Gezi'de şunu yaptınız, burda neden yapmıyorsunuz diyorsun. Aynı örgütler orada da burada da var işte. Esenyurtta, okmeydanında, kızılayda bu adamalr var mı yok mu?

Konuyla alakasız bir şeyler söylüyorsun. Sokağa insan çağırıp kaos çıkaran herkes suçludur, gezi parkında 15-25 yaş arası sadece demokratik hakkını kullananları öldüren ve yaralayanlar, bugün doğu'da neden bu kadar sert karşılık veremiyor, sende bana bunun cevabını ver hadi.

Konuyla alakasız bir şeyler söylüyorsun. Sokağa insan çağırıp kaos çıkaran herkes suçludur, gezi parkında 15-25 yaş arası sadece demokratik hakkını kullananları öldüren ve yaralayanlar, bugün doğu'da neden bu kadar sert karşılık veremiyor, sende bana bunun cevabını ver hadi.

Veremediklerini sanmıyorum. Asker inmiş sokaklara, sokağa çıkma yasağı var. Daha ne bekliyorsunuz anlamadım. Ha öncesindeki süreci, KCK'lıların salıverilmesini eleştireceksek beraber eleştirelim.

Bence ikisine de verilmesi gereken tepki verilmelidir. Gezi'de 2. günden sonra olanlara nasıl tepki verdiyse devlet benzer şekilde tepki vermelidir.

Veremediklerini sanmıyorum. Asker inmiş sokaklara, sokağa çıkma yasağı var. Daha ne bekliyorsunuz anlamadım. Ha öncesindeki süreci, KCK'lıların salıverilmesini eleştireceksek beraber eleştirelim.

Bence ikisine de verilmesi gereken tepki verilmelidir. Gezi'de 2. günden sonra olanlara nasıl tepki verdiyse devlet benzer şekilde tepki vermelidir.

Ee vermiyor işte, devlet daireleri yakılıyor, ambulanslar yakılıyor, ama ortada net ve somut bir müdahale, tutuklama fln yok.

Gezi parkı olaylarında Ankara 1 ay sisliydi resmen gaz bombalarından.

Ee vermiyor işte, devlet daireleri yakılıyor, ambulanslar yakılıyor, ama ortada net ve somut bir müdahale, tutuklama fln yok.

Gezi parkı olaylarında Ankara 1 ay sisliydi resmen gaz bombalarından.

Yayın yok Emre. Erciş'e giden öğretmen akrabalarımız anlattı keşke duyabilseydin. Az önce diğer başlıkta asker olan Bersan Çakar biber gazına boğmaya gidiyoruz diyordu. Yani ben müdahale edilmediğini sanmıyorum. Bence de daha fazla edilmeli o ayrı.

Ömer Tuğrul Yılmazer arkadasimiz maalesef hakli. Su an sokaklari terorize eden bir cok grup, zamaninda gezide de aynisini yapip, ortaliginin savas alanina dönüsmesinde pay sahibi olmustu.

Geri
Üst Alt