patrick dorgu

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör

Patrick Dorgu

Patrick Dorgu
Doğum tarihi: 26.10.2004
Doğum yeri: Kopenhag
Uyruk: Danimarka / Nijerya
Boy: 1,85 m
Mevki: Sol Bek
Güncel kulüp : Lecce
PD: 7.000.000 €

Top taşıyabilen enerjik bir sol bek. Hücumda oldugu kadar savunmada da iyi. Fizik gücü üst düzey.
Tottenham'in 18M euro'ya transfer ettigi Destiny Udogie isimli sol beke benziyor.

Başka bir konuda da bahsettim kendisinden.İnanılmaz bir bek oyuncusu..Büyük bir tansfer yapacağını düşünüyorum..

Köhn bunu görünce tövbe ediyordur.
O teklif gerçekse direkt bu herifin durumu sordurur iki transferi paralel ilerleterek sonuçlandırırdım.

Biz sol beke fazla bonservis veremeyiz.Biz de bu tarz oyuncuları ucuza alıp kampta denemeliyiz.Ona göre kadroda tutup kiralarız.1 milyon euro altı bonservisli çok oyuncu var piyasada.İsviçre Ligi'nde ki takımlar bile bu tarz transferlere başladı ki bizim bütçemiz daha fazla ve kiralama şansımız da var..

lecce oncesinden -nordje u17den listemde oldugundan - bizim mac oncesi kendisi dahil 3 oyuncu dan ozellikle bahsetmistim.

lecce bekledigim gibi guzel bir adimla kendisini ilk u19a scout yapti.akabinde gecen sezonla beraber ust yapida meyvesini toplamaya basladi.

gecen sezon *dac kulubunden aldiklari 24luk krstovic de -lecce de izlenesi yeteneklerden . < bitiriciligi icardi'msi olsa -bir tik ust kulupte yer almasi icten bile degil .

saygi ve selamlar .

Patrick Dorgu, hedef doğru.

başlıgı acan uye 1 yıldır haksız yere banlı

adalet belki size de lazım olabilir

İyi topçu. Manchester united alır bunu sene sonu.

Geri
Üst Alt