Pendikspor'dan Yeni Açıklama: "TFF komedi ligi devam ediyor!"

Welingtonun 2 sarısını toplasan 1 sarı etmez
Penaltıda topa çok büyük ihtimal badou dokunuyor artı içerde mi dışarda mi o da muallak
İlk yarı fener lehine verdiği akıl dışı fauller pendike calinmayan fauller aynı anda görmezden gelinen eller
İlk yarı 11dk uzatma ki bunun olması için maçta büyük bir kavga veya Allah korusun çok büyük bir sakatlık gerekir..
Mert hakana oosterwoldeye ferdiye verilmeyen 2.sarilar ..

Pendik lehine tek pozisyon hatırlıyorum badounun itirazı çok siddetliydi 2. Sarı verilebilirdi ki zaten o ana kadar hakem maçı çığrından çıkarmıştı..

Helal olsun ama pendike bizden fazla tepki gosterebiliyof

Hakkını arıyorlar en azından. Sametin topu dirseklediği maçın arkasından hurma şerefsizi bizi suçlamıştı tvye çıkıp :d

Welingtonun 2 sarısını toplasan 1 sarı etmez
Penaltıda topa çok büyük ihtimal badou dokunuyor artı içerde mi dışarda mi o da muallak
İlk yarı fener lehine verdiği akıl dışı fauller pendike calinmayan fauller aynı anda görmezden gelinen eller
İlk yarı 11dk uzatma ki bunun olması için maçta büyük bir kavga veya Allah korusun çok büyük bir sakatlık gerekir..
Mert hakana oosterwoldeye ferdiye verilmeyen 2.sarilar ..

Pendik lehine tek pozisyon hatırlıyorum badounun itirazı çok siddetliydi 2. Sarı verilebilirdi ki zaten o ana kadar hakem maçı çığrından çıkarmıştı..

Helal olsun ama pendike bizden fazla tepki gosterebiliyof

Net dışarıda renkdaş. Kimin dokunduğu pek net değil ancak öncesinde dışarıda. Bunlar dışında adamların bu videoda kullandığı anlamsızca çalınan fauller var. Bizim maçtada yediğimiz iki gol öncesinde çalınan hatalı fauller gibi. Biz neden konuşmuyoruz onu da anlamıyorum. Verilmeyen kırmızı da cabası.

Djiku' nun arkadan kasıtlı aşil tendona basışını atlamışlar. Sahada düdük çalan 'hakemsi' nin net görüş alanındaydı, FB atağını devam ettirdi; tartışmasız direkt kırmızı gerektirirdi...

Ts maçıyla beraber 7 puan fark atacaktik en büyük ihtimalle.Saglam ve vardaki arkadaşların colugundan , çocuğundan, en sevdiklerinden çıkması dileğiyle diyelim.

Geri
Üst Alt