PFDK Kararları Açıklandı

Kararın detaylarını ve konuyu portala ekledim.

Melo'nun yediği kırmızının sebebi neyse bu saha kapamanın sebebi de o sanırım. Zira özellikle Caner'in her kornerde seyirciyi tahrik çabaları boşa gitmiş, tek bir çakmak bile atılmamıştı sahaya, ya da ben göremedim. Ama bu cezanın geleceği maç başlamadan belliydi zaten. Fener'e gömmenin bedeli 1 maç saha kapamaysa yapacak bir şey yok, üstü kalsın Demirören.

Kadın ve çocuk taraftarlarımız gitmemeli bu maça. Böyle saçma sapan M.Ö 2000 senesinden kalma bir kanun mu olur. Seyircisiz ise seyircisiz.

melo yurt dışına ihraç cezası gelmemiş , ilginç.

Melo'nun yediği kırmızının sebebi neyse bu saha kapamanın sebebi de o sanırım. Zira özellikle Caner'in her kornerde seyirciyi tahrik çabaları boşa gitmiş, tek bir çakmak bile atılmamıştı sahaya, ya da ben göremedim. Ama bu cezanın geleceği maç başlamadan belliydi zaten. Fener'e gömmenin bedeli 1 maç saha kapamaysa yapacak bir şey yok, üstü kalsın Demirören.

valla tribünlerde ana avrat düz gittik içimizi döktük herkes 3 maç saha kapatmaya kadar koyver gitsin modundaydı.

golde bir üst sırada dikilen arkadaşım üstüme uçup şamarı geçirince sağ kulak ve ensemi yarmış ancak maçtan sonra eve dönünce yara elime geldiğinde anlayabildim.

emre atılınca da zaten stad rio de jenerio gibiydi.

su şişesi ve madeni para volkan'a birkaç kez atıldı.

İthal Malı :D

Bk3NL1FIIAA8Ku-.jpg
o zamanlar az da olsa bir tipi varmış , henüz saçlar yerinde ağzı burnu da sağa sola kaymamış.

Ulan şerefsizlere onca küfürlerinden pisliklerinden dolayı gelmeyen ceza bize veriliyo ya gerçekten ağır sövesim var.

Geri
Üst Alt