# Philippe Senderos

Aslan Türkoğlu

The Maestro,
GalataSarayı Efendileri
1senderos.jpg

1.90 boyunda olan bu insan azmanı stoperin bonservisi şu anda elinde. Daha önce Arsenal, Milan, Fulham, Valencia, Aston Villa gibi takımların da formasını giyen 31 yaşında tecrübeli stoper, en son bu sezon Grasshoppers formasını giyiyordu.
Bu adam gelirse ligin en iyi stoperi olur. Hava toplarını resmen silip süpürüyor. Bu sezon defanstaki en büyük zaafiyetlerimizden biri de hava toplarıydı. Senderos gelirse bu sorun kökten hallolur. Ha bizimkilerin Sendoros diye bir oyuncunun varlığından haberi var mı, orası tartışılır.

Valencia CF: Lo mejor de Philippe Senderos - YouTube

cöp, hic begenmiyorum

Senderos 30 yasinda... 10 sene önce, 30 yasinda zannediyordum bu adami. her seferinde, yasini görünce, sok oluyorum. Bagdastiramiyorum kendisi ile. Sert ve güzel bir stoperdi son izledigimde... (Olmustur bir 3-4 sene)

Agger daha iyi gider bence Senderos Agger iklisi nasıl olur ? Chedjou'yu Semih'i kakalasak birilerine Agger-Senderos-Koray-Balta 4 stoper yeterli olur mu sayı olarak ve kalite olarak?
çok soru sordum ama :)

Agger daha iyi gider bence Senderos Agger iklisi nasıl olur ? Chedjou'yu Semih'i kakalasak birilerine Agger-Senderos-Koray-Balta 4 stoper yeterli olur mu sayı olarak ve kalite olarak?

semihi gonderip agger ve senderosu almak
ewt

Evladımız Semih, emektar topçumuz Hakan Balta varken bizimkiler iki yabancı stoper birden almaz ama Agger - Senderos ikilisi efsane olur.
Linnes - Senderos - Agger - Carole kalede de Muslera varken bu defans hattını kolay kolay kimse geçemez. Ama hayal işte. :)

ne korayi ya gecelim
semihe pozisyon almasini ogrensin, koraya donda sallar. ilginc yorumlar
valla ben şahsen Semih'i hiç ama hiç beğenmiyorum ama bu benim görüşüm ne sen karar verensin ne ben o yüzden Semih mi iyi Koray mı iyi diye kimsenin kalbini kırmam hadi hepinize Allah rahatlık versin ben yatar

psiligin teki. yasıyo mu yaw bu :)

sendores-skertel cok gaddar bir ikili olurdu.

Geri
Üst Alt