Play Off (Relegation) | Hamburger SV 0-0 SpVgg Greuther Fürth | M.S | TRT Spor

Bu Hamburg hic ama hic haketmedi ligde kalmayi..

Fürth daha iyi.

Furthten Mergin Mavraj ve Ilir Azemi iyi oyuncular.Hele Kosavaliymis biri zaten Turk pasaportu alsa bizim takimda yedek forvet olur.

Hakan'i satmasinlar, 2. ligde curusun, iyi olur ona. Ne derdi vardi da kontrat uzatti?

hahaha, taraftarin biri "2. lig asla!" diye pankart acmis. :D

Bitti mac. Hamburg gol yemedigine sükretsin.

Ikinci mac inanilmaz heyecanli olur. Hamburgun cok rahat gececegini düsünüyordum ama yanilmisim ( büyük ihtimal)

Hamburg düşünce hakanı niye kimse almıyor ben onu anlamadım hatta hamburg düşerse hakan daha cabuk gider

Hakan aptal değil ya , Bayern Münih'e yada BVB'ye giderse bu etaplarda yedek kalacağını belkide çürüyeceğini bilmiyor mu sanıyorsunuz.

Hakan Çalhanoğlu gerçek bir Galatasaraylı , ayrıca menajeri de gerçekten oyuncusunu çok iyi pazarlıyor mesele burada.

Öncelikle menajeri ve Hakan ile masaya oturur yıllık 2 Mn € civarı da hiçbir yerden alamayacağı bir teklif verilir ; daha sonra kendisinden de yardım istenir Hamburg'un bonservisinde indirim yapması için ve maksimum 10 Mn €'ya bence 10 da olmaz ama öyle diyelim maksimum 10 Mn €'ya biter bu iş.

Hem ayrıca biz gibi ŞL'de bu yaşında oynaması için gerekli teklifi yapan kaç kulüp olabilir ki bu kadar yüksek yıllık ücretle falan ?

Bugün saat 18'te ikinci maci var.

Bakalim Hamburg küme düsecek mi? Fürth kendi evinde böyle bir firsat kacmaz bence...

Fürth ligde kalsın, Hamburgerciler düşsün, oldum olası sevmem bu takımı.

Geri
Üst Alt