Podolski Bilmecesi!

Emre Arslan

Cezalı
podolski_11.jpg

Yıldız futbolcunun devre arasında takımdan ayrılıp ayrılmayacağı konusu yönetim içinde tartışmalara neden oluyor.

Adı Çin kulüpleriyle anılan Lukas Podolski’ye bahsi geçen astronomik tekliflerin yapılması halinde, Alman futbolcunun devre arasında satılıp satılmayacağı konusu yönetim içinde bölünmeye sebep oldu.

Geçen sezon Ocak ayında Burak Yılmaz’ın Çin’e satılmasının, şampiyonluk yolunda takımı olumsuz etkilediği yorumları bir grup yönetici tarafından dile getirilirken, diğer grup ise Poldi’nin maliyetinin çok yüksek olduğu ve iyi bir bonservis bedeliyle satılması halinde yerinin kolaylıkla dolabileceği görüşünü savundu. Buna göre, Podolski 9 milyon Euro civarında bir rakama satılırsa, devre arasında bir forvet kiralanması gündeme gelebilir.

Fanatik

Göndermeliyiz.

{taptap}

9 milyon mu ,hobareey sat gitsin

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7m€ ve üzeri her teklife fitim şahsen.

Son vuruşları falan çok kaliteli ama topsuz oyunda da acayip kayboluyor. Yerine düzgün birini alacaklarını bilsem 3 bile makul.

{taptap}

Oyun içindeki etkinliği b*rak y*lm*z seviyesinde.Bence de 3'e bırakılmalı ama yerine zurnacının biri geleceğinden kalmalı.

Ulan daha forvet kiralanabilir diyor

Bu takımın tek sıkıntısı forvet mi yav Eren'in ayağına topu ulaştıramıyoruz kimse birşey demiyor buna

kreatif ortasaha alalım Bruma gibi bir sağ kanat alalım filan kimsenin umrunda değil
Carole hücum yapamaz kimsenin umrunda değil
Linnes klübede harcanır kimsenin umrunda değil yav

O paraya guzel bis sag acik ve birde forvet aldin mi tadindan yenmez valla.

Geri
Üst Alt