Pokémon Go Başlığı

bağımlısı olduğum oyundur, sanki oynarken herkes bana bakıyor.

bazen eve gitmiyorum sokaklarda geziyorum hanım arıyor nerede kaldın gene çocuk gibi pokemon mu kovalıyorsun diyor. kaç kere mesaiye kaldım diye yalan söyledim inanın utanıyorum ama vazgeçemiyorum. çok emek verdim ve para yatırdım item slotum inanılmaz gelişti şuan bırakırsam bunca emek boşa gidecek.

arkadaşlar oynayan varsa friend code verirseniz ekleşelim birbirimize hediye göndeririz

Bir şeyler eksik... Bir şeyler eksik...

Ara ara bağlanıp sonra sıkılıyorum. Bu oyunun yürüyerek ve sadece çevrendeki insanlarla oynayabilme zorunluluğu ortadan kalkmalı.

Oyun Central Park yakınlarındaki adamla kırsaldaki bir oyuncuya aynı şeyleri sunmuyor.
Adil değil.

Ara ara bağlanıp sonra sıkılıyorum. Bu oyunun yürüyerek ve sadece çevrendeki insanlarla oynayabilme zorunluluğu ortadan kalkmalı.

Oyun Central Park yakınlarındaki adamla kırsaldaki bir oyuncuya aynı şeyleri sunmuyor.
Adil değil.

Berat "Misha" Ulucan diye isminin düzeltilmesi lazım bu kritik üzerine.

Adil değil.
nasıl oynanıyor bu oyun

ilk çıktığı zaman bütün pokemonları toplayıp bırakmıştım, şimdi çok değişmiştir heralde.

Geri
Üst Alt