Polat: "Taraftar yanlış anladı"

Cevap: Polat: "Taraftar yanlış anladı"

Adnan POLAT

Artık istifa etmesi gerektiğini anlasın.

Adnan POLAT

Çıkıp başbakanın anons edilmesi sırasında yapılan protestolar çok yoğun olmamakla beraber Galatasaray taraftarına yakışmamıştır.

Fakat TOKİ Başkanın yapmış olduğu konuşma taraftarı çileden çıkarmıştır. Bu konuşma olmasa protestolar münferit olarak yapılıp üstü kapanacaktı.

Diyememiştir.

Pazar günü adnan polat in kirilma günüydü,bundan sonra yaptiklari,durusu,aciklamalari ile yerin dibine soktu kendini,Allah yukarida bugüne kadar yaptiklari(sportif anlamda basarisiz olmana rahmen)ona karsi istifa dememi engelliyordu ama pazar günü aciklamalari,suclamalari,yalakaligi hangi tarafda oldugunu belli etti.Tasi taragi toplayip gitme zamanidir adnans,haydi yolunuz acik olsun,Allaha yakin,Galatasaraya uzak olun.

Zaten Adnan Polat' a tepkili olan taraftar açılış gününden sonra yaptığı ve hala geri adım atamadığı ve tüm suçu Galatasaray camiasına yıktığı konuşmalarından sonra hiçbir şekilde taraftarın desteğini alamayacaktır.

Toki Başlkanı nın Galatasaray Camiasını küçümseyen konuşmalarına ses çıkartamayan Başkan ve yönetimi, Galatasaray camiası tarafından da dışlanacaktır.

"Galatasaray Türkiyedir" sözüne yaraşır şekilde değerlerine sahip çıkan taraftar, Galatasarayın ve Türk milletinin değerlerine dil uzatanlara en güzel cevabı her zaman ve her yerde verebileceğini göstemiştir.

Diyorum ya bizim takımın duzeliceği falan yok....En çok 6-7 maç sonra Polat Satada bile zor girer , ve bence Polat sezon sonuna kadar istifa eder etmesi gerek ...beceremiyor işte zorlamanın manası yok.

Kamuoyuna Duyuru

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın açılış töreni sırasında yaşanan provokasyon sonrası yapılan açıklamaların medyada yer alma şeklinden yanlış bir yöne kaymakta olduğu tespit edilmiştir.

Dün yapılan Galatasaray Spor Kulübü Olağanüstü Yönetim Kurulu toplantısından sonraki Basın Toplantısı'nda, Başkanımız Adnan Polat'ın açıklamasında, günün yoğunluğundan kaynaklanan sehven yapılmış bir tanımlama bulunduğu anlaşılmıştır.

Yanlış anlaşılmaya neden olan söylemin protestocular değil provokatörler olması gerekmektedir.

Camiamızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

Galatasaray Spor Kulübü

---

Vay be!

Diyorum ya bizim takımın duzeliceği falan yok....En çok 6-7 maç sonra Polat Satada bile zor girer , ve bence Polat sezon sonuna kadar istifa eder etmesi gerek ...beceremiyor işte zorlamanın manası yok.

Galatasarayda yönetim seçimle gelir seçimle gider.bu hep böyle olmuştur.

Yağcı herif

Bayraktar'in aciklamalarinin bos olmasi bir yana eger Adnan Polat buna dogru diyorsa demekki stadta en fazla emek onlarin ve Adnan Polat'in fazla emegi yok. Eeee o zaman Adnan Polat niye iki de bir cikip stad da stad diyordu. Demekki kendisinin emegi yok orda ve o zaman niye stadta en buyuk emek kendisininmis gibi gøsterdi bunca zaman. Niye surekli stadi yapiyoruz vs. vs. deyip baskalarinin emeklerinin ustune kondu ve bunun uzerinden kendisini basarili gibi gøsterdi ?

Bayraktar'in aciklamalarina tepki gøstermemesi falan ayri bir tartisma konusu. Galatasaray acizdir demeyi onaylamaktan baska anlami yok Bayraktar'in aciklamalarini onaylamanin.

Aslinda bu aciklamaya dogru demesi Adnan Polat'in bir sekilde kendisinin daha ønceki yaptigi aciklamalari da gecersiz kiliyor stad konusunda.

Geri
Üst Alt