Portekiz'in Yeni Hocası Jorge Jesus Oldu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000164882.webp

Jorge Jesus, Portekiz Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü oluyor; anlaşma tamam! Roberto Martínez'in ardından görevi devralmayı kabul etti.

Jorge Jesus; Uluslar Ligi, EURO 2028 ve bir sonraki Dünya Kupası süreçlerinde takımın başında yer alacak.

Bu sezon Cristiano ile birlikte Al Nassr'da Suudi Arabistan Ligi şampiyonluğu yaşadı.

(Romano)

2028 yılında takımın başında olamayacak

saudiano riyaldo tam çöreklenir şindi

Göklerden portekiz futbolunu kurtarmak için mi indi şimdi de

Belli seviyede milli takımlar arasında elenip de hocasını kovmayan tek ülkeyiz. İcazet bekliyor sanırım çakma mafya

Portekiz teknik direktörü Jorge Jesus: "Cristiano Ronaldo, Milli Takım için ya da benim için ASLA bir sorun olmayacak... o Portekiz futbolunun, Milli Takım'ın, Portekiz'in bir simgesi ve bu sonsuza dek tarihe geçecek. Geçen yıl onunla çalışmak benim için büyük bir zevkti. Onunla çalışmak çok kolay, yeter ki ikimizin de nereye gidebileceğimizi fark edelim."

"Oradan sonra işler kolaylaşacak, ama bu benim ne yapmak istediğime bağlı olacak. Onun Al Nassr'da devam etmek istediğini biliyorum. Kariyerini orada bitirmek istediğini bana zaten söyledi. Ama, seçilme koşullarım olduğu sürece, Milli Takım için en iyisi olduğunu düşündüğüm şeyi yapacağım." (@ojogo)

Geri
Üst Alt