Power Rangers (2017)

Şükrü Erden

Baba Gündüz
Yeni Power Rangers filminin hikayeye dair daha fazla detay içeren ve aksiyon dolu ikinci fragmanı yayınlandı.

Lionsgate ekim ayında gerçekleştirilen New York Comic Con’da yeni Power Rangers filminin ilk fragmanını yayınlamıştı. Şimdi de filmin çıkmasına yaklaşık iki ay kala film yeni bir fragman yayınlandı. Bu fragmanda ilk kez Bryan Cranston, Elizabeth Banks and Bill Hader’ın canlandırdığı karakterleri görüyoruz.

İlk fragmana nazaran, bu fragmanda hikayeye dair daha fazla detayı öğreniyoruz ve daha fazla aksiyon görüyoruz. Power Ranger’ların nasıl bir araya geldiklerini ve güçlerini nasıl keşfettiklerini gördüğümüz fragmanda, Bryan Cranston’ın canlandırdığı Zordon karakteri ve Bill Hader tarafından seslendirilen küçük robot Alpha 5 de görünüyor. Ayrıca ilk fragmanda bir anlığına gördüğümüz Repulsa karakteri, bu fragmanda tam anlamıyla yüzünü gösteriyor.

Power Rangers, 24 Mart’ta vizyona girecek.

Power Rangers (2017 Movie) Official Trailer – It’s Morphin Time! - YouTube

Son düzenleme:
yine birileri deliğe düşüyor ve süper kahraman mı oluyor

Çocukluk kahramanlarım. Hala oyuncakları evde duruyor. Duygulandım be

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Gişede batacağı kesin.

yaşlanmış olabiliriz beyler.

Oyuncağı için anneme bayağı ağlamıştım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İnsan bi kötü oluyor yav böyle çocukluğuna götüren detaylar görünce.Geçende yeğenim m.jordan-bugs bunny ''space jam'' animasyonunu izliyordu,gözlerim doldu.4-5 yaşlarındayken sinemada izlediğim ilk filmdi ulan o benim.Aziz Nesin'in bi sözü var ya hani ''mutluymuşuz o zamanlar ama mutlu olduğumuzun farkında değilmişiz.Tüm mutlular gibi''. Aynen öyle.Şimdi geriye dönüp bakınca fark ediyor insan.Önceden daha mutlu bir ülkeydik,daha mutlu çocuklardık.Keşke zaman makinası olsada tekrar o günleri yaşayabilsek.

Neyle birlikte satılıyordu bunun oyuncakları pringles mı yoksa nesquik mi, vay anasını be

Reis yoksa film çöptür izlenmez

0d0e16b536006a6718fb6d5e5dc13b82.jpg

Ben pek sevmezdim ama efsanedir şimdi hakkini yemeyelim. Yeşil ranger varmiymis?

sent by note 7 #fireinthehole

Vay be, ihtiyarlanıyoruz

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunları izlerken ranzanın tahtasını kemirirdim. Hatırlayanlar vardır belki Şirinler ve Power Rangers arka arkaya veriliyordu bi aralar. Ramazanın tam kışa denk geldiği seneler 96-97-98 seneleri.

Yaşlandık mı...? Evet yaşlandık.

Ulan be beyaz power ranger yeni çıktığında heyecandan uyuyamayan nesiliz biz. Ne güzel nesiliz ha.

Power rangerstan sonra da küçük ibo vardı yengesini yatak odasında basıyordu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt